Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Teşekkürler.

Öncelikle Teşekkürler, Mouse alır almaz tavsiye ederim (:

1= Oyunun datasını iki şekil genişletebilirsiniz, birincisi fazla lig açmakla ikincisi fazla lig açmadan Özel data ayarlarına girerek daha fazla bölgede kişileri aktif hale getirerek. Ben sadece Türkiye liginde hatta sadece Kayserispor'u yöneteceğim için bu yolu seçtim, iki yolda oyuncu bakımından aynı kapıya çıkar.

2= Oyuncuların genelini aynı antreman türünde geliştirmek 3 bağlamda iyidir. Nedir bu ?
Örneğin Fizikseli ele alalım.
Takım Antrenmanı Kondisyon
Bireysel Antrenmanlar Fizikseller üzerine ve
Antenörlerin bu alanda gerekli donanımları varsa

Oyuncuların da belirli potansiyeli varsa gelişimleri kolaylaşır. Her zaman en genel olan, tüm oyuncular içinde çoğunluğun yararlandığı antrenmanlar üzerinde çalışmak, oyuncu geliştirmek için hedefe ulaşmada en iyi yoldur.

Sorular için teşekkür ederim, aklınıza geldikçe sorun, sorunun fazlası mı olur paylaşmak güzeldir (:
Teşekkür ediyorum cevaplama için Sizin yaptığınız database seçimi ile başlamayı düşünüyorum bende.Çünkü tek takımla ilerlemek benimde amacım aynı hedef doğrultusu diyebiliriz

Daha önceleri genç oyunculara güç yönünde yükleme yapıyordum.Takım antremanımda sezon içerisinde genel olarak Takım uyumu düzeyinde devam ediyor.Bireysel potansiyelli gençlere güç yüklemesi yapıyordum 100 de 100 tempo ile ama sizdeki kadar gelişim alamadım açıkçası bide sizin yöntemle deneyeyim en iyisi