Aynı şeyi söylüyoruz.Fakat senin anlamlandıramadığın zinanın en büyük günahlardan olduğu.İçki içenin 40 gün ibadetinin hiç olduğu gibi aşamalar.Dinini kendi içinde yaşamak diye bir şey yoktur.Müslümansan diğerlerinden ayrı olman lazımdır zaten.Peygamber Efendimiz(S.a.v) sakal kesişinde bile bu hikmeti görürsün(Mekke ve Medine farkı).Asıl senin dediğin içimizde içimizde kavramı avrupadan aldığın öğeler.Zaten insanları yargılama konusunda da aynı şeyi söylüyoruz.Bende yargılanmasınlar diyorum.Zaten zina yapan,sürekli içki içen adamın bir yandanda islamın şartlarını yerine getirdiğini düşünmesinler o insanları kendi gibi müslüman görmesinler diyorum.Burda istisnalardan bahsetmiyorum.Bu işi artık devamlılığa sokmuş adamlardan kastım.
Abi yazımı okumadınız dimi?Beni rahatsız etmiyor zaten dedim.Hatta dedimki gelecek nesillere bu bakımdan özgürlük vermeyi öğretmeliyiz dedim.Tabi sadece ucunu okuyup yada başka şekilde hücum etme isteğinizden böyle oluyor...
Ne yazmışım:
Ha bana sorsan ben sevgilisiyle öpüşen veya cinsel münasebeti olan bir arkadaşıma yine bir şey demem.Çünkü onu müslüman olarak görmem.
Arkadaşım demişim.Demek böyle şeyler yapan insanlarla arkadaşım.Demek ki onlara karışmıyorum.Din kardeşim olarak görmüyorum sadece.Sizlerden ayrıldığım nokta burada yoksa bende herkes özgürce takılsın diyorum.Neyseki artık yeni nesiller müslüman değilim falanıda serbestçe diyebiliyorlarda din içimizde nesli yavaş yavaş azalıyor...
Birkez daha yorumumu yanlış anlayan olursa yada çarpatan adminlerden ricam silmeleri.Çünkü bir kesim oluşmuş a desen direk hurra sataşıyor.Yorumda yazamıyacağız insanlar kendi başına çal keke çal yapacak burada.Durum buysa tamam.