1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Okuduysan öncelikle metro ve tüp geçit yapsınlar, sonra köprüyü yapsınlar demiş. Şu anda olduğu gibi
    Öyle bir şey okumadım.Okuduğum Öncellikle METRO -DENİZLERE-TÜP GEÇİT yapılması ÖNEM VERİLMESİ sonra 3.Köprüyü yaparız dememiş..

90'lı yıllarda"CİNAYET OLARAK GÖRÜĞÜ AĞAÇ KESİMİNİ" bugun yaptı..

Ayrıca eskiden daha demokratik ülke olduğumuzu gösterir şu fotoraf.Başbakan emir veriyor.Belediye başkanı kabul etmiyor ..

Bir fotoraf vardı bulursa paylaşarım geriye dönük bakarsın.Foruma geldiğin zaman.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    iki gün önce hangi özgürlüğünüz kısıtlandı diye sormuştum hala buna da cevap gelmedi

)
    Aynı kapalılar bugun İstanbul'da taksim'de çöp toplayıp dualar okuyup dilediğince eğlendi.Tek bir Kadına taciz edilmedi..

İzmir hassas bir şehir hemde cok hassas bir şehir.Başbakanın Gavur İzmir dediği bir şehir..Yani bu durumda otomatik olarak sende bu duruma düşüyorsun.Gavur İzmir'de yaşayan Müslüman halk komuna.Buda "AZINLIK OLARAK GÖSTERMENİ" sağlıyor seni..

Gelelim Özgürlüğe (HİÇ BİR SORUDAN KAÇMAM VE TARTIŞMADAN) (FİKİRLERE SAYGI DUYULDUĞU TAKTİRDE)..(GÖRMEMİŞ OLABİLİRİM)

Ben İnsanların bu kadar konuşmaya korktuğu başka bir dönem görmedim ..(SUS KONUŞMA SENİDE ALIRLAR.)

Aslında cok şey yazdım sonra yazdıklarımın hepsi şu söze uyunca hepsini sildim bunu yazdım.

Koç üniverstesinde de belediye başkanı istemiyor ama adamlar binlerce ağacı kesip yapıyorlar
    Açılışında Syn Demirel : buna engel olmak isteyenler nerde diye meydan okuyor eskiden demokratik olan ülkemizde...
    Kıyamet kopsa o ağaçlar sökülecek ! ..Yani değişen isimler kalan lider oluyor ama Tansu Çiller Döneminde daha demokratik bir Türkiye olduğu kesin...Konuşma özgürlüğü bakımından ..ben 95-99 Çağlayan bir mitinglerini hatırlıyorum 1 milyon kişi giderdi.

petrol benden cevap bekliyosun da iddialardan öte bi somut şey getir de cevap vereyim
    iddia ediliyor belirtildi görüldü gibi cümlelerle biten haberler getiriyosun
    hala 2010a ait olduğuna dair bi kanıt getiremediniz ki

Sende bana onun için.TRT veya diğer KANALLARIN arşivlerini açması lazım. Oda bugün ülkeme bakıyorum biraz zor.

18 Yıl önce ile tutmak tabiki akıl karı değil.Yanlız Gelişmiş ülkelerinin evlerine bakıyorum.En az 30 metre yeşil alanı var.
    Last edited by petrol_fb12 : 06.Haziran.2013 at 04:41

Mesaj Yetkileri