Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
Öyle bir şey okumadım.Okuduğum Öncellikle METRO -DENİZLERE-TÜP GEÇİT yapılması ÖNEM VERİLMESİ sonra 3.Köprüyü yaparız dememiş..

90'lı yıllarda"CİNAYET OLARAK GÖRÜĞÜ AĞAÇ KESİMİNİ" bugun yaptı..

Ayrıca eskiden daha demokratik ülke olduğumuzu gösterir şu fotoraf.Başbakan emir veriyor.Belediye başkanı kabul etmiyor ..

Bir fotoraf vardı bulursa paylaşarım geriye dönük bakarsın.Foruma geldiğin zaman.

Aynı kapalılar bugun İstanbul'da taksim'de çöp toplayıp dualar okuyup dilediğince eğlendi.Tek bir Kadına taciz edilmedi..

İzmir hassas bir şehir hemde cok hassas bir şehir.Başbakanın Gavur İzmir dediği bir şehir..Yani bu durumda otomatik olarak sende bu duruma düşüyorsun.Gavur İzmir'de yaşayan Müslüman halk komuna.Buda "AZINLIK OLARAK GÖSTERMENİ" sağlıyor seni..

Gelelim Özgürlüğe (HİÇ BİR SORUDAN KAÇMAM VE TARTIŞMADAN) (FİKİRLERE SAYGI DUYULDUĞU TAKTİRDE)..(GÖRMEMİŞ OLABİLİRİM)

Ben İnsanların bu kadar konuşmaya korktuğu başka bir dönem görmedim ..(SUS KONUŞMA SENİDE ALIRLAR.)

Aslında cok şey yazdım sonra yazdıklarımın hepsi şu söze uyunca hepsini sildim bunu yazdım.

Kıyamet kopsa o ağaçlar sökülecek ! ..Yani değişen isimler kalan lider oluyor ama Tansu Çiller Döneminde daha demokratik bir Türkiye olduğu kesin...Konuşma özgürlüğü bakımından ..ben 95-99 Çağlayan bir mitinglerini hatırlıyorum 1 milyon kişi giderdi.

Sende bana onun için.TRT veya diğer KANALLARIN arşivlerini açması lazım. Oda bugün ülkeme bakıyorum biraz zor.

18 Yıl önce ile tutmak tabiki akıl karı değil.Yanlız Gelişmiş ülkelerinin evlerine bakıyorum.En az 30 metre yeşil alanı var.
12 Aralık 1997 siirt

Bir kişi şiir okuyor ve hapse giriyor (26 Mart 1999)

TRT olayının yalan çıkması benim de istediğim bir şey inşallah da yalandır. ama ben devletimin tvsine inanırım ta ki aksi ispatlanana kadar ispatlanırsa bu en az bayrak yakanlarınki kadar çrkin bir haber anlayışıdır ama ispatlansın.

@aydın mesajımı sildin ama hala 2010 a ait olduğunu gösteren ispat gelmedi kardeşim