Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
alt ligden yükselip duble yapan biri olarak şunu söyleyebilirim ki ligin ilk haftaları üstten kopmazsan herşey olabiliyor (: İnanmak lazım takımın uyumu %90nın üstüne çıkarsa inan kimseye maç vermez
Üste oynayabileceğimi sanmıyorum maalesef,ancak son haftalarda atak yapıp play-off'a kalmak istiyoruz.Sonrasında ise kapalı bir oyunla mucizeye imza atmayı düşünüyoruz.

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
Hocam takipteyim, Kocaelispor yönetmesi çok zevkli olan kulüplerden biri. İmkansızlıkları ilk elden tadabileceğiniz, ardından imkanları kendi elinizle sağlamaya çalışacağınız yegane kulüplerden.

Üst ligde tutunabileceğini düşünüyorum, ardındaki yıl ile üst sıralara tırmanmaya başlarsın büyük ihtimalle. Zaten ligde kalabilirsen imkanların bir nebze iyileşecektir, o zaman hesaplar değişir.
Teşekkürler.Evet kulübün içinde bulunduğu durum gerçekten çok can sıkıcı.Umarım en yakın zamanda bu borçlardan kurtuluruz.Üst lige tutunacağımı ben de düşünüyorum fakat hedefim play-off sonucu üst lige çıkıp Bank Asya'da 1 sezon kaybetmeyi planlıyorum.Umarım planlarda aksaklık olmaz.