Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: Kocaelispor | Gençlerle Adım Adım Süper Lig'e [II.Sezon]

Hocam takipteyim, Kocaelispor yönetmesi çok zevkli olan kulüplerden biri. İmkansızlıkları ilk elden tadabileceğiniz, ardından imkanları kendi elinizle sağlamaya çalışacağınız yegane kulüplerden.

Üst ligde tutunabileceğini düşünüyorum, ardındaki yıl ile üst sıralara tırmanmaya başlarsın büyük ihtimalle. Zaten ligde kalabilirsen imkanların bir nebze iyileşecektir, o zaman hesaplar değişir.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    alt ligden yükselip duble yapan biri olarak şunu söyleyebilirim ki ligin ilk haftaları üstten kopmazsan herşey olabiliyor (: İnanmak lazım takımın uyumu %90nın üstüne çıkarsa inan kimseye maç vermez
    Üste oynayabileceğimi sanmıyorum maalesef,ancak son haftalarda atak yapıp play-off'a kalmak istiyoruz.Sonrasında ise kapalı bir oyunla mucizeye imza atmayı düşünüyoruz.

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Hocam takipteyim, Kocaelispor yönetmesi çok zevkli olan kulüplerden biri. İmkansızlıkları ilk elden tadabileceğiniz, ardından imkanları kendi elinizle sağlamaya çalışacağınız yegane kulüplerden.

Üst ligde tutunabileceğini düşünüyorum, ardındaki yıl ile üst sıralara tırmanmaya başlarsın büyük ihtimalle. Zaten ligde kalabilirsen imkanların bir nebze iyileşecektir, o zaman hesaplar değişir.
    Teşekkürler.Evet kulübün içinde bulunduğu durum gerçekten çok can sıkıcı.Umarım en yakın zamanda bu borçlardan kurtuluruz.Üst lige tutunacağımı ben de düşünüyorum fakat hedefim play-off sonucu üst lige çıkıp Bank Asya'da 1 sezon kaybetmeyi planlıyorum.Umarım planlarda aksaklık olmaz.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Transferler iyi bu sene zorda olsa lige çıkarız bence

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Transferler iyi bu sene zorda olsa lige çıkarız bence
    Teşekkürler,lig çıkmamız çok zor biz sadece mücadele edecek bir neden arıyoruz amaçsızca oynasak bu ligden çıkamayız hedefi yüksek tutmak gerek olmazsa kendimizi üzmeyiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

1.Hafta;

2.Hafta;

3.Hafta;

4.Hafta;

Genel Değerlendirme;Genel olarak lige iyi başladığımızı düşünüyorum.Sadece takıma yeni oyuncular katıldığı için biraz uyum sorunu yaşanıyor ve bir üst lige yeni çıktığımız için diğer takımların oyuncu kalitesi bizden daha yüksek.Barış Civelek sakatlıktan çıktıktan sonra ilk maçında kötü oynadı fakat 2.maçında hat-trick yaparak bu lige de damga vuracağına dair izlenimler verdi.

Lig'e bence de iyi başlamışız. İlerleyen maçlarda da aynen devam ederiz umarım.

İyi başlamışsın sezona zamanla takım uyumu gerçekleşince daha iyi olur takım. Başarılar
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by fairlane View Post
    Lig'e bence de iyi başlamışız. İlerleyen maçlarda da aynen devam ederiz umarım.
    Teşekkürler,umarım böyle devam ederiz.

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    İyi başlamışsın sezona zamanla takım uyumu gerçekleşince daha iyi olur takım. Başarılar
    Teşekkürler,takım uyumu sorununu yavaş yavaş çözüyoruz da lige alışmak da zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lige başlangıç umut verici, bu seviyede devam ederse Play- Off garanti

Lig'e beklentimden çok daha iyi bir başlangıç, bence garanti çıkarsın

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Lige başlangıç umut verici, bu seviyede devam ederse Play- Off garanti
    Teşekkürler,şimdi dışarıya çıkıyorum akşama güncelleme gelicek biz böyle devam ediyoruz da arkadan kovalayan var işte.

Quote Originally Posted by SiLveRLeaD View Post
    Lig'e beklentimden çok daha iyi bir başlangıç, bence garanti çıkarsın
    Teşekkürler,böyle oynarsak çıkarız bence de.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel başlangıç fakat savunma hattının hızlı bir şekilde uyum sağlaması lazım yoksa her maçı kurtaramayabiliriz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar. Lige başlangıç fena değil, umarım lig yükselirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yediğinden fazlasını attığın sürece sıkıntı yok ama böyle devam etmez bence , savunmaya çare bulmak lazım dostum.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri