Ortada tek gerçek var.O da bu olayda yaşananları destekleyenlerle desteklemeyenler arasındaki tartışmadır. Ben desteklemiyorum,sizler destekliyorsunuz.buraya kadar herkes hür iradesini kullanıyor ve bir seçim yapıyor. benim asıl hoşuma gitmeyen ve sürekli yapılan şey ise iki tarafında birbirine karşı takındığı üslup. iki tarafta birbirini suçluyor. iki taraf da birbirine hakaret ediyor ve birbirini vatan haini olmakla suçluyor.Benim taksim olaylarında destek vermememin sebebi olayların ülkeye verdiği zarardan ötürüydü.En başta da bunu yazdım ama AKP'li yaftası yedik sanırım

Kimse çıkıp da "biz haklıyız" diyemez. fakat olaylarda sağduyusunu kaybetmiş binlerce insanın olması harareti arttırdı. hararet arttıkça insanların hür iradesiyle seçtiği tüm gerçekler yargılanmaya başlandı. iki tarafında dini,atatürk sevgisi,vatan sevgisi,milliyetçiliği vb. değerleri yargılandı. şimdi kim haklı oldu ? Kim atatürk'ü daha çok seviyor ?kim dinine daha çok bağlı ? ya da kim vatansever ?kim hain ? bunca sayfadan sonra sonuca ulaştık mı ? ya da ne kadar ilerleme kaydettik ? destekçilerin ya da desteklemeyenlerin sayısı arttı mı? yazık... güzel ülkeme yazık.... AKP yandaşları ve karşıtları keşke sandığa kadar sabredebilseydi....