1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Hasan hoca, kusura bakma ama bu forumda bilindik hakaretler dışında (ki bunların olabildiğince önüne geçmeye çalıştım, kaçırdıklarım varsa hakaret edilen kişilerden özür dilerim) bu konuya gelip "vatan haini" yaftası yapıştıran sen oldun sadece.
    ben yine yazayım aydın... ülkeme zarar veren kişiler A partidense de B partidense de "vatan haini"dir. sanırım RTE ile ilgili bir soru sormuştun ve onda da aynı cevabı vermişimdir...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben yine yazayım aydın... ülkeme zarar veren kişiler A partidense de B partidense de "vatan haini"dir. sanırım RTE ile ilgili bir soru sormuştun ve onda da aynı cevabı vermişimdir...
    İlk başta olaya tek taraflı girmiştin hoca. Sonra sert mesajlarına devam ettin. Şimdi şu ılımlı tavrını keşke en başından beri gösterseydin.

Benim bu forumda kimseyle bir sorunum yok. Sen diyorsun ya hani "nasıl bir forum oluruz acaba olaylar yatıştıktan sonra" diye.

Burada seninle de yolcuyla da başkalarıyla da tartışmalara girdim. Özel mesajdan Müslüman bile olmadığımı ima eden bir çocuk da mesaj attı. O çocuk da dahil burada fm ile alakalı her şeye ben yine yardım ederim. Benim için bir sıkıntı olmaz.

Ama dediğim gibi imzamdaki duruşumuza karşı olan varsa foruma hiç girmesin.

Mesaj Yetkileri