Bu arada sizlerle taktiğimi de paylaşayım. Türkiye liginde genel olarak her maça bu formatta çıkacağız. Forvetlerden birisi pivot,diğeri yaratıcı diğeri ise fırsatçı golcü. Yaratıcı olanı bazen çalışkan forvete çeviriyorum ki ilerde daha iyi baskı kuralım diye. Forvet arkası oynayan oyuncum ise ya oyun kurucu oluyor ya da içe kat eden.. Böylelikle rakip takımı tam anlamıyla abluka altına alıyoruz. Gerideki iki orta saha oyuncum ise ofanstan çok defansif yönümüze katkı sağlıyor. Birisi savaşçı ortasaha diğeri ise defansif oyun kurucu. Böylelikle defans ile hücum hattı arasındaki köprüyü kurmuş oluyoruz. Ofansif bek oynayan oyuncularımın rolünü ise otomatik olarak belirledim. Oyunun şekline göre kendi görevlerini yapıyorlar. Stoperlerim ise salt olarak durdurucu oynatıyorum. Takım stratejisine gelince ise; gördüğünüz gibi her maça yüklen komutuyla çıkıyorum, çünkü ciddi anlamda iyi bir takımız. Pres olayını daha fazla pres yapıyorum Türkiyede, Avrupada ise daha teknik oyuncunları barındıran takımlara karşı ise alan savunması uyguluyorum. Böylelikle onları da az çok kilitlemiş oluyoruz. Zaman zaman agresif savunma, zaman zaman ise daha yumuşak savunma uyguluyoruz. Denemek isteyen olursa upload yapıp link atabilirim. Saygı-Sevgilerimle