Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hacı bence ......

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Gerçekçiliği bozdun, yapmasaydın keşke.

4 22.22%
  • Teknik Direktörleri abartmasaydın daha iyi olurdu.

4 22.22%
  • Çok yerinde bir hamle olmuş, böylece oyunu daha keyifli hale getirdin. Helal olsun

10 55.56%
Sayfa 10 / 27 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 788 sonuç

Konu: Yaramaz Çocuklar Büyüdü, Türkiye Ligi Şenlendi. | Galatasaray 7.Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

@sowkay , varsa önerin takibe alalım

@wladclas Cardozo'dan ziyade Ola Toivonen'e ne dersiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Carroll'u sevmediğimden midir nedir bilmiyorum bence de alma. Pivot olarak daha iyilerini daha ucuza bulabileceğini düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Carroll'u sevmediğimden midir nedir bilmiyorum bence de alma. Pivot olarak daha iyilerini daha ucuza bulabileceğini düşünüyorum.
    Ola Toivonen'den başkasını bulamadım henüz. Hala oyununun içinde kaliteli pivot forvet arıyorum Carroll'u almadık, Fulham'a gitti

Bu arada transfer hedefimizdeki Toivonen geçen yıl kiralık olarak forma giydiği Cagliari'de 36 maçta 27 gol 6 asistlik performans sergilemiş. Şuan satılık listesinde

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Toivonen'e kaç istiyorlar istatistiği sağlammış

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Toivonen'e kaç istiyorlar istatistiği sağlammış
    7.750.000 istiyorlar. Pek bişey değil aslında

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

mokoena gibi adam lazım sana fm2006 da adamın boy 1.60 dı gol makinasıydı oynayanalr bilir

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Al gitsin bence bu zamanlarda kolay pivot bulunmuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

O istatistiklerden sonra Toivonen alınır. Devamını bu sezon getirecektir.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    mokoena gibi adam lazım sana fm2006 da adamın boy 1.60 dı gol makinasıydı oynayanalr bilir
    Yok ben Anatoli Todorov'u alıcam, yanına da Kakalov oh mis

Al gitsin bence bu zamanlarda kolay pivot bulunmuyor
    Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    O istatistiklerden sonra Toivonen alınır. Devamını bu sezon getirecektir.
    Eh alıyorum madem, devamı gelirse bu yıl şahane olur. Bizim regeni de eğitir hem

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

OLA TOIVONEN GALATASARAY'DA

Galatasaray'ın forvet transferi yapacağı herkes tarafından biliniyordu. Uzun boylu ve yakışıklı bir forvet arayan Galatasaray, uzun boyunu sahada, yakışıklı olmasını ise bayan taraftarların forma satın alması için baz aldığı ise aşikardı. Geçen yıl Andy Carroll'dan maks.verim alan Galatasaray, bu oyuncuyla yeniden anlaşma zemini aramış ancak yüksek maliyetinden ötürü bu transferden vazgeçmek zorunda kalmıştı. Hemen B planını devreye sokan Galatasaray, Kevin Gameiro'nun kiralanmasının ardından Ola Toivonen'i de kadroya dahil etti. Büyük ihtimalle transferi noktalayan Galatasaray, ilerleyen günlerde ise belki sürpriz yapıp bir-iki transfer daha gerçekleştirebilir.

Hayvanlaşan Semih Kaya

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Semih bildiğin T.Silva olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Semih bildiğin T.Silva olmuş
    Yanına da pas dağıtan stoper aldık mı tamamdır

DAVIDE ASTORI GALATASARAYDA

Geçen yıl stoper mevkiisinde eksikliği çok kez yaşayan, Şampiyonlar Ligi Finalinde Hakan Balta'yı kullanmak zorunda kalan Galatasaray bu kez eşeğini sağlam kazığa bağlıyor. Koray Günter(kiralık), Aykut Demir, Sefa İşçi gibi stoperleri kadrosuna katan Galatasaray, Aymen Abdennour'un yokluğunda stoperde Davide Astori'yi kullanacak. Pas dağıtan stoper özelliğiyle bilinen Davide Astori, 1 yıllığına PSG'den kiralandı. Kiralık ücret olarak ise 200.000 € ödenecek.

Colin Kazım, 2.100.000 € bonservis bedeli karşılığında Gençlerbirliğine satılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

FLAŞ GELİŞME !

Nuri Şahin Satılık !

Davide Astori transferinden sonra transferi kapattığını yakın çevresine söyleyen Barney Hoca, Nuri Şahin'in satılık listesine konulduğunu öğrendiğinde ise bu konuyu tekrar düşünmeye başladı. Orta sahada Kevin Strootman'ı satıp, Nuri'yi oraya monte etmeyi ve böylece 1 yabancı hakkı daha elde edebileceğini düşünen Barney Hoca'nın ne yapacağı ise merak konusu oldu. Bu konuda karar almadan önce yakın çevresine danışmak isteyen Barney Hoca, acele bir karar alıp takımın ritmine zarar vermek istemediğini belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

GÜNDEM : NURİ ŞAHİN

Galatasarayda hareketli saatler devam ediyor. Saatler çok hareketli, durduramıyoruz Nuri Şahin'in satılık listesine konulmasının ardından, geçen yıl finalde kaybedilen Şampiyonlar Ligi için daha iddialı bir kadro kurmak isteyen yönetim ve teknik heyet, bu doğrultuda çalışmalarını an ve an sürdürüp transferi noktalamışlardı.. Taa ki Real Madrid'in, kiradan dönen Nuri Şahin'in satılık olduğunu açıklayana kadar... Orta sahadaki yük geçen sene Selçuk Şahin ile Stroonman'e fazlasıyla binmişti. Olası bir sakatlıkta orta sahada oynayacak o kalitede oyuncu olmadığından bu transferin gerçekleşmesi an meselesi. Madrid'e uçan ve Florentino Perez ile bir görüşme yapan Ünal Aysal ve kurmayları, bu transferin mutlu sona yakın olduğunu belirttiler. Bonservis ücreti hakkında bir açıklama yapmayan Ünal Aysal, transfer sonuçlandıktan sonra kamuoyunu bilgilendireceğini belirtti. Fakat bizim aldığımız duyumlara göre Nuri için verilecek bonservis ücreti üç aşağı beş yukarı belli. 13.000.000 - 15.000.000 € arası bir bonservis bedeli biçilen yıldız oyuncunun Galatasaray'a maliyeti yine bu rakamlardan ibaret olacağa benziyor...

BİR SON DAKİKA GELİŞMESİ DAHA!

Nuri Şahin transferine engel çıktı ! Fransız devi Paris Saint Germain Real Madrid'e teklif verdi ve teklifleri kabul edildi. Geçen sezon Marko Marin transferinde de aynı şey gerçekleşmiş ve Psg Marin'i kadroya katmıştı. Ancak nedendir bilinmez, Marko Marin sezon ortasında satılık listesine konulmuş, Galatasaray'a önerilmişti. Fakat gururlu Galatasaray, Marko Marin'in yüzüne bile bakmamıştı. Bakalım Nuri transferi nasıl seyir alacak.
    Last edited by webcagri : 21.Ağustos.2013 at 02:37

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

nuri iyidir iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    nuri iyidir iyidir
    Devreye Psg girdi, bakalım nolacak

SÜPER LİG BAŞLADI !

Süper Ligin ilk haftasında Eskişehirspor'u konuk eden Galatasaray, tam anlamıyla taraftarlarını mest etti. Müthiş oyunla rakibini çok rahat deviren Galatasaray, '' ŞAMPİYON BENİM '' mesajını tek tek adreslere teslim etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

NURİ ŞAHİN GALATASARAY'DA !

Galatasaray bir bomba daha patlatarak, Türk futbolunun yükselen yıldızı Nuri Şahin ile 5 yıllık sözleşmeyi çaktı. Psg ve Juventus'un da talip olduğu Nuri'ye imza attıran Galatasaray,Psg'den intikamını aldı, Juveye'de gelişine çaktı. Nuri Şahin artık Galatasarayda !

Transferin Ardından Başkan Ünal Aysal

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bu arada sizlerle taktiğimi de paylaşayım. Türkiye liginde genel olarak her maça bu formatta çıkacağız. Forvetlerden birisi pivot,diğeri yaratıcı diğeri ise fırsatçı golcü. Yaratıcı olanı bazen çalışkan forvete çeviriyorum ki ilerde daha iyi baskı kuralım diye. Forvet arkası oynayan oyuncum ise ya oyun kurucu oluyor ya da içe kat eden.. Böylelikle rakip takımı tam anlamıyla abluka altına alıyoruz. Gerideki iki orta saha oyuncum ise ofanstan çok defansif yönümüze katkı sağlıyor. Birisi savaşçı ortasaha diğeri ise defansif oyun kurucu. Böylelikle defans ile hücum hattı arasındaki köprüyü kurmuş oluyoruz. Ofansif bek oynayan oyuncularımın rolünü ise otomatik olarak belirledim. Oyunun şekline göre kendi görevlerini yapıyorlar. Stoperlerim ise salt olarak durdurucu oynatıyorum. Takım stratejisine gelince ise; gördüğünüz gibi her maça yüklen komutuyla çıkıyorum, çünkü ciddi anlamda iyi bir takımız. Pres olayını daha fazla pres yapıyorum Türkiyede, Avrupada ise daha teknik oyuncunları barındıran takımlara karşı ise alan savunması uyguluyorum. Böylelikle onları da az çok kilitlemiş oluyoruz. Zaman zaman agresif savunma, zaman zaman ise daha yumuşak savunma uyguluyoruz. Denemek isteyen olursa upload yapıp link atabilirim. Saygı-Sevgilerimle

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

KRAL KALDIĞI YERDEN

Burak Yılmaz lige rüzgar gibi giriş yaptı. Umarım sakatlanmaz.

Dipnot : Ola Toivonen 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Gitti pivotumuz.

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Çok iyi gidiyoruz. Nuri süper transfer.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Efsane kadro kuruluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

@karayer teşekkürler kardeşim
    @MustafaDiler Biz Amerikalılar buna Legendary diyoruz

Şampiyonlar Liginde Gruplar Belli Oldu

İşte H Grubu

Kendi Düşüncem :
    Bu gruptan çok rahat çıkarız, biraz da şans ile belki bu yıl, geçen sene finalde kaybettiğimiz Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırırız Sabri reyizin ellerinden

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Zevk alıyo musun ? Sadece avrupa maçları için oynamak :F

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Zevk alıyo musun ? Sadece avrupa maçları için oynamak :F
    Almıyorum desem yalan olur. Çünkü hedefim Galatasaray'ı dünyanın en zengin kulüplerinden biri yapabilmek Yani ligde şampiyon olmuşum veya olmamışım, öyle bir hedefim yok. Biraz daha sportif başarıdan sonra farklı şeyler deneyeceğim

Nesil
    2012

Nuri çok iyi olmuş takım dizilişide gerçekten çok iyi , Atabey Çiçeğin profil atarmısın sana zahmet , almayı düşünüyorum potansiyelli olduğunu biliyorum ama ne kadar gelişmiş merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Nuri çok iyi olmuş takım dizilişide gerçekten çok iyi , Atabey Çiçeğin profil atarmısın sana zahmet , almayı düşünüyorum potansiyelli olduğunu biliyorum ama ne kadar gelişmiş merak ettim
    İşteydim, yeni geldim. Atıyorum hemen. Ayrıca daha bu sezon aldım, o yüzden pek bişey bekleme profilinden

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ve Şampiyonlar Ligi Maçına Gidiyoruz | İlk Maç. Rakip : Porto

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

TT Arena'da Soğuk Duş !

Şampiyonlar Ligindeki temsilcimiz Galatasaray, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmada gafil avlandı. Oyun olarak iyi bir oyun ortaya koymuş olsak da skor olarak üretkenlik gösteremedik. Bu takıma 4,5 yıldızlık bir golcü gerek. Atabey ile Cenk Ş.L'yi kaldıramıyor. Geriye sadece Burak Yılmaz ile Toivonen kalıyor. Toivonen de 3 ay sakat. İşimiz iş arkadaş.

Hocam Nuri çok başarılı bir transfer olmuş devamını bekleriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by VVikernes View Post
    Hocam Nuri çok başarılı bir transfer olmuş devamını bekleriz.
    Kadroyu yerli yıldızlarla doldurmayı istiyorum aslında. Fakat o kadar çok para istiyorlarki bonservis için. Sanki Messi'yi istiyoruz

Sayfa 10 / 27 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri