Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

    6 46.15%
  • Berabere biter

    3 23.08%
  • Lazio kazanır

    4 30.77%
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Trabzonspor - Lazio | Uefa Avrupa Ligi J Grubu

Threaded View

  1. #11
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2,141

    Default

    Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bence de Trabzon iyi oynamıyor ama bir şekilde kazanmayı başarıyor maçları.Hocanın ilk hedefi bu sene güzel futbol oynatmak değil diye düşünüyorum.Zaten elindeki futbolcularlada öyle pat pat bir oyun oynayamaz.Oda şuanda en güzelini yapıyor.1-0 olsun bizim olsun mantığı ile oynuyor takım.Evet bu taraftara kötü gözükebilir ama iyi oynamaya çalışırken şuanda kazandığı çoğu maçı kaybedebilirdi.Bu sene bu şablonla elinden geleni yapmaya çalışacaktır.Daha sonra kadroda yavaş yavaş revizyona giderek oyunu da oturtabilir.

    Durum böyle olunca Lazio karşısında da farklı yenileceğini sanmıyorum ben,aksine 1 tane atabilirse üstüne bile yatabilirler .Ama tabi ki kağıt üstünde Lazio favori durumda.
    Aman aman biz 1 tane atıp üstüne yatmaya çalışmayalım. Apollon karşısında son 10 dakika yatmaya çalıştığımızda ömrümüzden ömür gitti.
    Last edited by nekop : 02.Ekim.2013 at 16:39

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •