Quote Originally Posted by kumbara View Post
Peki neden küme düştü ? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.

Burada bile çok tartışılan bir dava varken kesin ve net cevaplar verebiliyor insanlar. Okuduğum kadarıyla sende hem fikirsin, gel gelelim juve şike yapmadı diyebiliyosun.Hemde İtalya'da görülen bir dava hakkında kesin ve net bir şekilde fikrini söylüyorsun.

Bu dava bu kadar karmaşıkken insanların fenerbahçe hakkında net fikirler sunup, "yaptı-yapmadı" diyebiliyor. Şuan şike yapıldı diyende yapılmadı diyende, bu ülkede her takım şike yaptı ama bu dava fenerbahçe'ye patladı diyende kendinden emin değil. Bu davanın ve gelişen olayların hukuksal ve insan haklarına uygun bir şekilde gerçekleştiğini kimse bana anlatamaz. Bu dava benim için anlamsız.

12 yaşında kıza tecavüz edip, mahkemin "Ama kızda istemiştir" diyecek kadar midesizce bir hukuk yapısı var bu ülkede. Halbuki o daha ÇOCUK. Siz şimdi kalkıp bana bu davanın geçerliliğini mi anlatıcaksınız. Hadi ordan, 80'lerin türkiyesi değil artık burası. Fakat ne yazık ki insanlar böyleymiş gibi davranıyor..
Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
Abi ne kadar anlatsanda cok zor artık. O leke bir kere sürüldü yapışır kalır o takımın üzerinde.
Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
Cihan'ın yaptığı taraftarlık olmuş biraz

Tıpkı şuan Fenerbahçe taraftarının şike yapıldığını kabul etmemesi gibi , Cihan'da sevdiği , desteklediği , belki de taraftarı olduğu Juventus'un şike yaptığını kabul etmiyor.

Bu kadar basit zaten bu olay , Taraftarı isen kabul etmiyorsun tarafı değil isen şikeci lan bunlar diyerek geçip gidiyorsun
Juventus bütün soruşturmalardan ve davalardan aklandı ve aklandıktan sonraki süreçte milyonlarca dolar tazminat aldı, açtığı karşı davaları bir bir kazanarak almaya da devam ediyor.

Taraftarlıkla ilgisi yok bu durumun. Objektif taraftarlarda vardır. Bazı şeyler gün gibi ortadadır. Gündem çok güzel değişti mesela, bunu kimse göremiyormu? Herşey çok güzel kullanılıyor bizim ülkemizde.