Originally Posted by
balde_mir_07
En azından bir Holmen'den, Cristian'dan daha yüksek CA'ya sahip olabilirdi. Mevcut yeteneği bana göre kesinlikle o oyunculardan yüksek. Potansiyel yeteneğinin 145 ile sınırlanması da beni şaşırttı. Çünkü her sene üzerine koyarak kendini geliştiren, günümüz çağdaş orta saha oyuncularının gerekli dinamik özelliklerine sahip olan bir oyuncunun (Oyunda o PA değerine yetişebileceği de aşikar) bu düşük potansiyelle sınırlı kalması beni şaşırttı.
Teknik, Fiziksel ve Zihinsel özelliklerine gelirsek. Dribbling değerinin hakkını veriyor. Ancak diğer teknik değerlerde sanki klavyede sağ işaret parmağı 8'de orta parmak 9'da kalmış; değerler aşağıya doğru öyle girilmiş gibi. Topu ayağına aldığı zaman adam geçme becerisi oldukça zayıf olan Baroni bu alandaki değerlerine bakınca, Alper'in yanında Maradona kalıyor. Zihinsel özellikleri konusunda bir diyeceğim yok. Bu değerler iyi yansıtılmış, bu konuda tebrik ederim.
Ersun Yanal genelde Alper'den orta alanda göbek kısımda yararlanır. Sezonun ilk yarısında ve son zamanlarda Alper'den AML olarak faydalanmış ve Alper sezon başındandır en iyi performansını bu mevkide vermişti. Oysa girilen değer "8" Diğer orta saha mevkilerine göre en düşük değer.
Her neyse ben CA ve PA değerlerine takıldım en çok. Ben Alper'i bu kadar yeteneksiz ve potansiyeli bu kadar düşük bir oyuncu olarak görmüyorum. Önünde milyon €'luk, oldukça tecrübeye sahip onca oyuncu varken o kendi adını en öne yazdırıyorsa, bu kadar düşük değerleri hak etmiyordur kanımca.