ben de katılıyorum. elbette bitmeyebilir. elbette çok büyük sıkıntılar çıkabilir. belki 1 sene belki 2 sene gecikir..
konumuz bu değil ama... benim sorguladığım neden galatasaray için açıklanan tarih (1-2 ay gecikmeli) giriliyor da beşiktaş için "yetiştiremezler" algısı yaratılıyor? açıklanmasını istediğim nokta bu...
sözleşme olayına gelince... beşiktaş'ın taşeronları ile yaptığı sözleşmelere göre stadın kabası en geç temmuz sonunda bitmiş olacak.. ince işlere başlanması için de kabanın tamamlanmasını bekleme mecburiyeti yok malum. ayrıca kabası biten tribünlerde sırasıyla çatı montajı da sürebilir. yani özetle ağustos ayı içinde çimlerin serilme olasılığı var mı var... adamlar yapacağız diyorlar.. yaparlar yapmazlar ayrı bi konu. yeni çim sağlıklı olur mu olmaz mı ayrı konu.. stad tam anlamıyla %100 her donanımı kullanılacak şekilde sonlanmış olur mu ayrı konu..
ama beşiktaş'ın 1 eylül'de o stadda maç oynama olasılığı var ve yönetim bunu gerçekleştireceğini iddia ediyor.
ben eşit davranılmadığını düşünüyorum...
bunu da en basitinden editörden çeşitli incelemeler yaparak görebilirsiniz. en basitinden beşiktaş'ın maksimum taraftar sayısı 45000. daha 6 ay önce 75000 kişi vardı olimpiyatta.. 1 ay önce bursa maçında da 55000...
heralde bu sayılar resmidir...