Quote Originally Posted by perpetua View Post
O rakam takimin bir sezondaki maksimum ortalama seyirci sayisi. Bir mactaki maksimum seyirci sayisi degil.

Bu rakamin anlami tam olarak nedir diye sormak yerine kafanda kurgu yaparsan tabii esit davranilmadigi gibi bir izlenim cikartabilirsin. Ama bu yeni bilgi ile bu sonuca varmanin sorumlusunun kim oldugunu bir defa daha sorgulaman gerekir.

Temmuz sonunda biten kaba insaat'in nasil 1 ay icinde bitirilmis stat haline gelecegini ben tam cozemiyorum. Artik gerisi zaten pek de onemli degil cunku bir sonraki veritabani guncellemesi artik FM 2015. O zamana kadar stat bitmisse zaten tartisilacak bir sey kalmamis olur.
onca yazdığımdan bunu çekip almışsınız.. neyse yanılmışım özür dilerim.. ama sadece bu değil.. bunu ilk açtığımda gözüme çarptı diye yazmıştım..
diğerleri yanılabilecek konular değil. başkanların profilleri bile garip.. mesela ünal aysal için hücumcu teknik adamlarla çalışır gibi bi durum var profilinde.. Adam Fatih Terim'in yerine Mancini'yi getirdi.. Ayrıca mevcut ve potansiyel yeteneği Fikret Orman'dan bir hayli yüksek.. Bunun nedenini öğrenebilir miyim? Hadi mevcut yetenek diyelim ki tamam. Potansiyel? Ayrıca itibarları için de uçurum söz konusu vs vs...

Açıklama beklemiyorum. Ama bi tuhaflık var göze çarpan. Oyuna da yansıyor. Kariyerimde 8 sezonda 5 kez Galatasaray şampiyon oldu.. yanılmıyorsam ilk sezondan başlayarak art arda.. Bu bi ihtimal normal karşılanabilir. Anormal olan Beşiktaş'ın çoğu kez saçma sapan takımların arkasında 8. 10. olması... Hatta ligden düşme tehlikesi yaşaması...
Siz bunda anormallik görmüyorsanız bişey diyemem. Ama ben görüyorum.
Cevaplarınız için de teşekkürler. Olumsuz olsa da...