Quote Originally Posted by byariff View Post
etoo drogbadan daha genç tabi resmi tutanaklara gore.. drogba bence is yapti turkiyede.. etooda yapar neden yapmasin bence besiktas mali durumu dusunmemeli yeni stad cunki getirisi cok fazla olucak etoo yada onun ayarinda bir forvet almali..
Yok biz o yoldan geçtik geri dönüyoruz... Düşünmeyip aldıklarımızın hatırasıyla hala takım kurup 3. olmaya çalışıyoruz.

Quote Originally Posted by Banega View Post
Bence de tecrübesiz gençlerin yanına bir de yıldız lazım Beşiktaş'a.Fakat bu Eto'o olmamalı diye düşünüyorum.Onun yerine bonserviste anlaşılırsa 2-3 yaş genç Torres veya onun ayarında bir isim hem büyük reklam getirir hem de daha iyi olur.
Borcun çok olunca reklamın pek anlamı kalmıyor. D-Will, İverson, Guti geldi gitti bu takıma.

Quote Originally Posted by byrocky View Post
Doğru anlaşıldın ben konuyu biraz kaydırdım

Eto'o son seçenek olmalı bencede senelik 6,000,000 € ne yahu. Eto'o yu alırlarsa o fiyata R10'u niye almadın diye sorar taraftar
6 M euro yu değil, 3 M euro yu benim bildiğim Önder Özen verdirmez. Sponsor falanla yıllık maliyet düşerse belki ama yine de kariyerinin sonuna gelmiş, buradan sonra eskiden oynadığı büyük takımlara asla tekrar ulaşamayacak bir Eto'o zoru gördü mü salıverir kendini. Kontratın sonuna kadar alır parasını emekli olur. Caner in bile sözleşmenin son senesinde 1 sene önceye göre kat be kat iyi oynadığı memlekette, Eto'o gibi adamlardan fazlasını beklemeyin.