Sayfa 443 / 480 İlkİlk ... 343393433441442443444445453 ... SonSon
13,261 ile 13,290 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Chelsea yeni sezon için çoktan forvet ayarışlarına girdi.Mutlaka bir forvet alacaklar Diego Costa konuşuluyor ama olurmu bilmem.Eto maliyet bakımından çok büyük olur.Fakat bizimde artık yakaladığımızı atacak Bir forvete ihtiyacımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eto'o'nun ölüsü bile Türkiye Ligi'nde iş yapar bu bir gerçek. Mali külfetine bağlı olarak gelmesini isterim. Hem yıllardır özlemini çektiğimiz siyahi forvet hem de kalitesi tartışılmaz bir isim. Ancak dediğim gibi maliyet çok önemli. Astronomik ücretlerle kesinlikle oyuncu almamalıyız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yok yok 1 tane bulduğunu atacak bir forvete ne maliyetle olursa olsun almalıyız.Almeida sağolsun sadece kafasını kullanabildiği için 10 pozisyondan 3 ünü gol yapabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eto'ya yazık olacak. Sakatlanıp sakatlanıp gidecek ülkeden
    FM Gazetesi

5. Default

Eto'o senelik 6 milyon € ve imza parası olarak 4 milyon € istedi bilmem bilginiz var mı ? Bence sonucu Ronaldinho gibi olacak, ayrıca takımları anlamıyorum işi bitmiş oyuncuları alıyorlar çuvallar dolusu paraya ne gerek var kardeşim ? Seneye ŞL ve ya AL de oynayacaksın yeni stadın yapılıyor tutturmuş yıldız yıldız. Oturmuş bir takım var zaten ligde şampiyonluk kovaladılar o kadar sakatlığa rağmen. Bence Eto'o yerine genç ve geleceği olan bir çok oyuncu alınabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byrocky View Post
    Eto'o senelik 6 milyon € ve imza parası olarak 4 milyon € istedi bilmem bilginiz var mı ? Bence sonucu Ronaldinho gibi olacak, ayrıca takımları anlamıyorum işi bitmiş oyuncuları alıyorlar çuvallar dolusu paraya ne gerek var kardeşim ? Seneye ŞL ve ya AL de oynayacaksın yeni stadın yapılıyor tutturmuş yıldız yıldız. Oturmuş bir takım var zaten ligde şampiyonluk kovaladılar o kadar sakatlığa rağmen. Bence Eto'o yerine genç ve geleceği olan bir çok oyuncu alınabilir.
    Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe istiyorlar reyis O dediğin gibi olmaz. Yıllardır Türk takımları bundan dolayı başarı sağlayamıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Eto'o gelirse bizde yatar arkadaş. 33 yaşında adam, vaktinde hızıyla fark yaratan oyuncu... Umarım yalandır, hiç istemiyorum.

1.5-2 M euro gelecek hali de yok sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe istiyorlar reyis O dediğin gibi olmaz. Yıllardır Türk takımları bundan dolayı başarı sağlayamıyor.
    Maliyet önemli Görkem. Adam haklı. yıllık 6 milyon Avrupa ülkeleri için bile bazen lükse kaçabiliyor. Türkiye'de astronomik olur. Ben de isterim Eto'o gibi bir adam takımımızda oynasın ancak rasyonel düşünmek gerekir biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maliyet tabi önemli. Benim demek istediğim ayrıydı
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

etoo drogbadan daha genç tabi resmi tutanaklara gore.. drogba bence is yapti turkiyede.. etooda yapar neden yapmasin bence besiktas mali durumu dusunmemeli yeni stad cunki getirisi cok fazla olucak etoo yada onun ayarinda bir forvet almali..

11. Default

Galatasaray'ın UEFA kadrosunda Popescu ve Hagi dışında kim vardı dünya yıldızı denilebilecek ? Taffarel Mineiro'dan geldi. Aşağıda ki kadroda 30 oyuncu var kaçı yabancı sadece 6 ! Yabancı sempatizanlığını bırakalım lütfen. Fernandes nerede gözükmüyor, Oğuzhan, Tolga, Gökhan ve Olcay bu sene Beşiktaş'ın en iyileriydi tartışmasız. Almeida adam kazma Bienvenu'nun kafa vuruşları biraz iyi hali diyelim. Yerine alınacak forvet Almeida giderse tabi ki yabancı olmalıdır. Cenk Tosun da sezon sonu gelecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

taffarel dunya yildizi degildi ama brezilya milli takiminin kalecisiydi yanilmiyorsam o donemlerde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın UEFA kadrosunda Popescu ve Hagi dışında kim vardı dünya yıldızı denilebilecek ? Taffarel Mineiro'dan geldi. Aşağıda ki kadroda 30 oyuncu var kaçı yabancı sadece 6 ! Yabancı sempatizanlığını bırakalım lütfen. Fernandes nerede gözükmüyor, Oğuzhan, Tolga, Gökhan ve Olcay bu sene Beşiktaş'ın en iyileriydi tartışmasız. Almeida adam kazma Bienvenu'nun kafa vuruşları biraz iyi hali diyelim. Yerine alınacak forvet Almeida giderse tabi ki yabancı olmalıdır. Cenk Tosun da sezon sonu gelecek.

Başlarında Fatih Terim vardı, bu 1. Adam gaza getire getire zafer getirdi o takıma. Güzel bir ruh oluşturulmuştu.

2.si Avrupa takımlarına bir göz atabilirsin. Şu ana kadar Şampiyonlar Ligi'ni alan takımların oyuncularına bir bak

3. sü ise UEFA ve ECC bir değil. Karşılaştırmak büyük hata.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ralph o donemde uefa daha populerdi ama. oyle kolay takimlar degildi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@byrocky

O kadrodaki yerlilerin çoğu Fatih Terim'in genç milli takımı yönettiğinden beri birlikte oynuyorlardı ve ülkenin en iyi yerlileriydi. Fatih Terim'in etkisiyle de Galatasaray'a gelmesi çok kolay oldu bir çoğunun. Buna ek olarak piyasa da bu halde değildi. Sağolsunlar son bir kaç yıldır birazcık parlayan oyuncuya 5-10 milyon € fiyat çekiyorlar. O dönem iyi bir jenerasyon yakalanmış ve o jenerasyon aynı takıma toplanmıştı. Yani aslında 2000 UEFA Şampiyonluğu farklı bir açıdan bakıldığında kesinlikle tesadüftü. Yabancı sınırı kalkmadığı sürece Avrupa'da kupa kazanmak için tesadüfleri beklemek zorunda oluruz gayet açık ve net.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ralph o donemde uefa daha populerdi ama. oyle kolay takimlar degildi
    Ben takımlar kolay demedim ki. Ama daha popüler olduğuna katılmıyorum. Siz aldınız diye belki daha popüler geliyordur
    FM Gazetesi

17. Default

Başlarında Fatih Terim vardı, bu 1. Adam gaza getire getire zafer getirdi o takıma. Güzel bir ruh oluşturulmuştu.

2.si Avrupa takımlarına bir göz atabilirsin. Şu ana kadar Şampiyonlar Ligi'ni alan takımların oyuncularına bir bak

3. sü ise UEFA ve ECC bir değil. Karşılaştırmak büyük hata.
    Bilic çok kötü bir teknik direktör değil. Bence büyük başarı getirebilecek birisi Beşiktaş'ta şu anda o güzel ruh mevcut gibi.
    Şampiyonlar Ligi'ni Türkiye'den 10 yıl içinde hiç bir takım kazanamaz bunu iddaa ediyorum. Alt yapı ve gençler her şeydir. Bunun örneğini o kupaları kazanan takımlara bakarak anlayabiliriz. Ajax-Benfica-Porto-Celtic-Feyenoord-PSV. Ha dersen ki Real-Barca-M.United bunlar alt yapıyla mı aldı bunlar farklı takımlar dünyanın en zengin takımlarındanlar. Türkiye'de buna imkan yok. STSL de bu zamana kadar yapılan en büyük transfer 17.050.000 € değerinde adamlar sadece Bale'a 91.000.000 € veriyorlar. Bu yüzden yaşlı oyuncu alıp yüksek para vermektense, genç oyuncu alıp bu paralara satma yandaşıyım. Belki bir Bale çıkmayacak ama onlarca-yüzlerce Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Arda Turan, Fatih Tekke, Gökdeniz, Sergen Yalçın çıkarabiliriz.

18. Default

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    @byrocky

O kadrodaki yerlilerin çoğu Fatih Terim'in genç milli takımı yönettiğinden beri birlikte oynuyorlardı ve ülkenin en iyi yerlileriydi. Fatih Terim'in etkisiyle de Galatasaray'a gelmesi çok kolay oldu bir çoğunun. Buna ek olarak piyasa da bu halde değildi. Sağolsunlar son bir kaç yıldır birazcık parlayan oyuncuya 5-10 milyon € fiyat çekiyorlar. O dönem iyi bir jenerasyon yakalanmış ve o jenerasyon aynı takıma toplanmıştı. Yani aslında 2000 UEFA Şampiyonluğu farklı bir açıdan bakıldığında kesinlikle tesadüftü. Yabancı sınırı kalkmadığı sürece Avrupa'da kupa kazanmak için tesadüfleri beklemek zorunda oluruz gayet açık ve net.
    İşte demek istediğim genç ve yerli oyuncularla her şey mümkündür. Yıldızı parlayan oyunculara yüksek fiyat çekiyorlar o doğru, ama o fiyatları çekenleri şimdi görüyoruz oyuncuları bedavaya gidiyor. Kayserispor-Gaziantepspor.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Bence de tecrübesiz gençlerin yanına bir de yıldız lazım Beşiktaş'a.Fakat bu Eto'o olmamalı diye düşünüyorum.Onun yerine bonserviste anlaşılırsa 2-3 yaş genç Torres veya onun ayarında bir isim hem büyük reklam getirir hem de daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yanlış anlaşıldım galiba. Ben demiyorum ki "milyonlar verip yıldız alalım"
    FM Gazetesi

21. Default

Ben yanlış anlaşıldım galiba. Ben demiyorum ki "milyonlar verip yıldız alalım"
    Doğru anlaşıldın ben konuyu biraz kaydırdım

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Bence de tecrübesiz gençlerin yanına bir de yıldız lazım Beşiktaş'a.Fakat bu Eto'o olmamalı diye düşünüyorum.Onun yerine bonserviste anlaşılırsa 2-3 yaş genç Torres veya onun ayarında bir isim hem büyük reklam getirir hem de daha iyi olur.
    Eto'o son seçenek olmalı bencede senelik 6,000,000 € ne yahu. Eto'o yu alırlarsa o fiyata R10'u niye almadın diye sorar taraftar

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Eto'o son seçenek olmalı bencede senelik 6,000,000 € ne yahu. Eto'o yu alırlarsa o fiyata R10'u niye almadın diye sorar taraftar
    Zaten bende Eto'o ya karşıyım.Bir tane Yıldız transferi yapılabilir, fakat Eto'o dan 2-3 yaş genç olmalı.
    Şayet Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse ona da gerek yok.World Class değil de, mesela Dünya Yıldızı'na yakın bir isim alınabilir.(Örn. Eto'o World Class, Rodrigo Palacio,Gaston Ramirez,Pablo Osvaldo vb. SuperStar oyuncu.) Eto'o'ya verilecek yıllık ücret bunların bonservislerine verilerek uzun vadeli yararlanılabilir.
    Last edited by anil luque : 10.Nisan.2014 at 21:01

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Demba ba da uygun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demba PSG'ye attığı golden sonra mukavelesini 3 yıl daha uzattı bence

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    etoo drogbadan daha genç tabi resmi tutanaklara gore.. drogba bence is yapti turkiyede.. etooda yapar neden yapmasin bence besiktas mali durumu dusunmemeli yeni stad cunki getirisi cok fazla olucak etoo yada onun ayarinda bir forvet almali..
    Yok biz o yoldan geçtik geri dönüyoruz... Düşünmeyip aldıklarımızın hatırasıyla hala takım kurup 3. olmaya çalışıyoruz.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Borcun çok olunca reklamın pek anlamı kalmıyor. D-Will, İverson, Guti geldi gitti bu takıma.

Doğru anlaşıldın ben konuyu biraz kaydırdım

6 M euro yu değil, 3 M euro yu benim bildiğim Önder Özen verdirmez. Sponsor falanla yıllık maliyet düşerse belki ama yine de kariyerinin sonuna gelmiş, buradan sonra eskiden oynadığı büyük takımlara asla tekrar ulaşamayacak bir Eto'o zoru gördü mü salıverir kendini. Kontratın sonuna kadar alır parasını emekli olur. Caner in bile sözleşmenin son senesinde 1 sene önceye göre kat be kat iyi oynadığı memlekette, Eto'o gibi adamlardan fazlasını beklemeyin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Eto'o'nun onca isteğiyle ve kaprisiyle falan uğraşıp, Ronaldinho olayına benzer bir durum yaşayacağımıza alalım sözleşmesi biten Bafetimbi Gomis'i, verelim yıllık 3 milyon euroyu da. İmza parası da isterse yıllık ücretine yansıtılır, sorun değil. Ayrıca Diego da aynı şartlarda gelebilir zorlarsak. Van Der Vaart için hem bonservis hem yıllık ücret ve Eto'o için 6 milyon euroları falan harcayacağımıza bu şekilde bir transfer politikası izlense süper olur bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Eto'o'nun onca isteğiyle ve kaprisiyle falan uğraşıp, Ronaldinho olayına benzer bir durum yaşayacağımıza alalım sözleşmesi biten Bafetimbi Gomis'i, verelim yıllık 3 milyon euroyu da. İmza parası da isterse yıllık ücretine yansıtılır, sorun değil. Ayrıca Diego da aynı şartlarda gelebilir zorlarsak. Van Der Vaart için hem bonservis hem yıllık ücret ve Eto'o için 6 milyon euroları falan harcayacağımıza bu şekilde bir transfer politikası izlense süper olur bence.
    Diego'yu ben FM'de getirdim Beşiktaş'a, alabiliriz Diego'yu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gelip buraya fark yaratmayacak adamlara bir sürü para saçmaya gerek yok.Eto'o zaten yaşlanmış,eski Eto'o değil.Bir de adam başarıya doymuş.Gelip burada ne yapacak Allah aşkına? Bunu son seçimde takıma çok daha iyi oyuncular transfer edeceğini düşündüğüm için Serdal Adalı'yı desteklemiş birisi olarak söylüyorum.Bize hedefleri olan, bu hedefleri doğrultusunda elinden geleni yapan veya iş ahlakı yüksek,aldığı paranın sonuna kadar hakkını vermeye çalışacak adamlar lazım.Hiç mi yok böyle adamlar dünyada? Eto'o gelip burada 30 gol atsa bir sezonda,eyvallah 5 milyon da verelim yıllık,6 milyon da.Ama açıkcası böyle bir şey bir olacağını pek sanmıyorum.Alacağı paranın hakkını veremez bence,bu yüzden daha belimizi doğrultmaya çalışırken böyle risklere girmeye hiç gerek yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Vallahi Ronaldinhoya 5m direk maaş teklif etmiştik sanırım 4 küsüratlıda olabilir yeni stada kesinlikle bir yıldız alacakları şart bomba bir Eto neden olmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Kagawa deniyor ama çok zor alınması.
    Schöne ve Deniz Türüç ile ilgileniyormuşuz

Mesaj Yetkileri