1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Bence de tecrübesiz gençlerin yanına bir de yıldız lazım Beşiktaş'a.Fakat bu Eto'o olmamalı diye düşünüyorum.Onun yerine bonserviste anlaşılırsa 2-3 yaş genç Torres veya onun ayarında bir isim hem büyük reklam getirir hem de daha iyi olur.

2. Default

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Ben yanlış anlaşıldım galiba. Ben demiyorum ki "milyonlar verip yıldız alalım"
    Doğru anlaşıldın ben konuyu biraz kaydırdım

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Bence de tecrübesiz gençlerin yanına bir de yıldız lazım Beşiktaş'a.Fakat bu Eto'o olmamalı diye düşünüyorum.Onun yerine bonserviste anlaşılırsa 2-3 yaş genç Torres veya onun ayarında bir isim hem büyük reklam getirir hem de daha iyi olur.
    Eto'o son seçenek olmalı bencede senelik 6,000,000 € ne yahu. Eto'o yu alırlarsa o fiyata R10'u niye almadın diye sorar taraftar

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by byrocky View Post
    Eto'o son seçenek olmalı bencede senelik 6,000,000 € ne yahu. Eto'o yu alırlarsa o fiyata R10'u niye almadın diye sorar taraftar
    Zaten bende Eto'o ya karşıyım.Bir tane Yıldız transferi yapılabilir, fakat Eto'o dan 2-3 yaş genç olmalı.
    Şayet Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse ona da gerek yok.World Class değil de, mesela Dünya Yıldızı'na yakın bir isim alınabilir.(Örn. Eto'o World Class, Rodrigo Palacio,Gaston Ramirez,Pablo Osvaldo vb. SuperStar oyuncu.) Eto'o'ya verilecek yıllık ücret bunların bonservislerine verilerek uzun vadeli yararlanılabilir.
    Last edited by anil luque : 10.Nisan.2014 at 21:01

Mesaj Yetkileri