Quote Originally Posted by MeMo View Post
Aksine esas yönetim destekli Abdi İpekçi'de olanlar da. Saha içinde uA başkanının çizgi kenarındaki halini görmüştür herkes. Yönetimden habersiz bunların olacağına kimse inandıramaz beni. Hatta sadece bu iki maç değil, kadın basket maçında yönetimin bizim yöneticileri taraftara dövdürtme eylemi de bunu hazırladı. Ergin Ataman da saçma demeçlerle ortamı gerdi, 3. maçın sonunda anlamsız hareketler yaptı taraftarı gaza getirdi falan filan.

Ayrıca Aziz Yıldırım malesef Abdi İpekçi atmosferi istemiyor. İsteseydi 400TL'den bilet satmaz, ateşli taraftarı stadın tepesine atmazdı. Bu maçlık yaptıkları gerekli olsa da sadece günü kurtarır.
uA ile yönetim arasındaki ilişki bence de sıkıntılı, ürünlerinin GS Store'da satılıyor oluşu vs. Maçta Veysel Giley benim gördüğüm taraftarı sakinleştirmek için çalışıyordu. Gözümden kaçan fotoğraf veya görüntü varsa bilemiyorum. Ergin Ataman şampiyon olacağız diyor, nesi saçma ki? Ortamı gerecek olan adam 2. maçın sonunda Obradovic gibi çıldırırdı, yapmadı. Ergin Ataman'a haksızlık ediliyor bence.

Hepsi bir yana, biz maddi ve manevi cezasını çekeceğiz zaten.

Gerekli kısmına kesinlikle katılmıyorum, umarım sen haklısındır da devamı gelmez. Günlük bir harekettir.