Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
Yahu yapmayın gözünüzü seveyim sanki bu takım Yanal ile varoldu da ah, vah ediyorsunuz.

Bu olayda Ersun Yanal'ın savunulacak tarafı yok abi. Sen evli adamsın allah aşkına açında bakın teknelerde verdiği pozlara ayıptır yahu. Evli ve aylar önce kızını evlendirmiş bir adam kızı yaşındaki biriyle tekne sefası yapıyorsa diyecek kelime bulamıyorum.

Böyle bir adam benim teknik direktörüm olsa açık konuşayım şu olayları gördükten sonra sözünü falan dinlemem. Evli olmasa bu yaptığını anlayabilirim ancak bu haliyle açıklanır bir tarafı yok kimse kusura bakmasın.

Fenerbahçe bir kurum ve bu kurumunda bir ciddiyeti var. Takımın hocasının böyle haberleri çıkıyorsa,bu takımın vay haline!

Ersun Yanal'ın istifası beni üzmedi yerine Aykut Kocaman ya da Daum gelirse üzer ama ne yalan söyleyeyim

Aykut Kocaman hele ki tekrar gelirse o Fenerbahçe'den gram umudum kalmaz. Yabancı bir teknik direktör ile anlaşılır zaten takımın mevcut haline bakışla Ersun Yanal da takıma yeni gelmiş gibiydi.

Dün oynadığımız oyun iğrenç ötesiydi yeni gelecek adamın da bundan kötüsünü yapacağını pek sanmam.
sana ne kardeşim milletin özel hayatından? sana mı kaldı ahlak bekçiliği yapmak? tüm yöneticilerin, futbolcuların özel hayatı, karakteri çok mu düzgün? kime göre, neye göre düzgün? insanlar senin ahlak algına göre davranmak zorunda mı? fenerbahçe'nin ahlaki tutumu sana mı kaldı?