Quote Originally Posted by attirson View Post
Fanatikçe yorum yapıyorsun.Tamam takım olarak berbattık ancak 2 golde Onur'un büyük hatası vardı.Onları yemese berbat oyunla bir puan alabilirdik.3. golde ise bulundugu acıdan kurtarması imkansızdı zaten ancak konsantre olsa 1-2 adım ileri gider kurtarabilirdi ama hata olarak nitelendirmiyorum.ABD maçında fark yesek çok birşey kaybetmezdik iyi kaleci önemli maçlarda kendini gösterir.Sana göre Onur'un hiç suçu yok.Milli takıma kulüp karıstırmayın artık yahu yeter.Ts'li olmasaydı Onur bir tane savunmak icin kelime yazmazdın suraya.
Onur başka takımlı olsaydı Onur'u savunmazdın diyip gerçekleri geçiştiremeyiz. Belki de savunmazdım ama bu gerçekleri değiştirmez.

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
Aynı hataları Volkan yapmış olsa nasıl da bombalardın burada Volkan'ı. Adım gibi de eminim buna. Sen insanlara fanatikçe yorum yapıyorsunuz diyorsun ama sen daha fanatiksin.
Volkan bu maç saha da olup hatalı gol yeseydi evet Volkan'ı bombalardım. Ama bu hataları geçmişiyle beraber değerlendirir bombalardım. Volkan geçmişte de sayısız hatalı gol yemiştir.

Quote Originally Posted by sui generis View Post
Gayette Onur yüzünden kaybettik. O iki saçma sapan golü yemeseydik bir puanı alırdık. Hadi onu geçtim ikili averajı İzlanda'ya kaptırmazdık.

Volkan'ı şu dönemde en cok fenerbahçeliler sevmez ama istediğiniz kadar reddedin hala en iyi kalecimiz o.
Nasıl berabere kalacaktık? Golü nasıl atacaktık? Onu da söyler misin? Tek bir düzgün pozisyon yakaladık. O pozisyonda Arda'nın oyun zekası sonucu oluştu.

Volkan'ı savunmak için çok güzel kılıf bulmuşsunuz. En çok biz Fenerbahçe'liler sevmeyiz ama en iyi kalecimiz falan filan... Siz böyle diyince biz de diyoruz ki... Bak adamlar ne kadar tarafsızlar... sevmiyorlar ama adamın hakkını veriyorlar diyoruz...