fm 13 ve fm 14 berbat oyunlar olduğu için oynamamış son 3 yılımı sadece fm 12 oynayarak geçirmiş biri olarak en büyük sorun kesinlikle sakatlıklar...antremanlara müdahale şansımız çok az olduğu için ki 13 ve 14 oynamamın sebeplerinden biridir neden sakatlanıyorlar,antreman mı ağır geliyor,kondisyon mu yetersiz bilemiyorum.sezon önü veriyorum kondisyonu hazırlık maçını dayıyorum takıma sezon başlamasına 3 gün kalıyor hooop bilmem kim boyun zedelenmiş bilmem kimin ayağı burkulmuş,lig başlıyor ilk maç hooop 2 as sakatlanmış bir anda kadrodan 5 adam eksiliyor...şimdi sakatlık olayı şans falan diyeceksiniz de arkadaş çölde kutup ayısı hep mi bize denk gelir...oyuna alışmak için 4-5 farklı karıiyer açıp bir kaç oynadım hepsinde lakin sonuç neredeyse hep aynı...hiç sakatlık haberi gelmeden 2 hafta geçirdiğimi hatırlamıyorum...sakatlanan adam da cenabetmi gelmiş nedir 2 ay en az...yahu selçuk şahin gibi nerdeyse 10 yılda toplam 4 ay sakatlanmamış adam 7 ay sakatlandı antremanda.neymiş diz bağları kopmuş.oyun steam üzerinde 15.1.3 sürümü güncelledi direk bu sürümden oynadım bundan önce bir güncelleme daha vermış sanırım acaba orada da böylemiydi? sırf bu sorun yüzünden editör dem türkiye liginde avrupa oyuncuları yabancı sayılmasın diye ayar yaptım yerliler sakatlanınca yerine adam dolmuyor diye 22 kişilik kadroda 8 sakat var daha ligin ilk haftası...gelde sinir olma...80 lira verdim şu oyuna ama şeytan diyor aç fm 12 devam et...