1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Evet neden?
    Ben Avrupa kupalarında oynamadığım zaman hoşnutsuzluk çok fazla oluyordu ancak Avrupa'da oynayınca neredeyse sıfıra indi. Mesela bu yüzden Diego, Sow, Emenike gibi oyuncuları kaybetttim. Oyuncuların sıkıntılarından sonra onlara verdiğin sözlerde dikkat etmek gerek. Çünkü kesinlikle unutmuyorlar. Mutsuz bir oyuncuyu daha fazla oynatıp performansı hakkında övgü dolu sözler söylersen hızlı bir şekilde mutsuzluk durumundan arınacaktır. Bu bir çözüm ama bu mutsuzluk mevzusunun bu kadar abartı olması oyun hatası, biraz daha dengelemek gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Ben Avrupa kupalarında oynamadığım zaman hoşnutsuzluk çok fazla oluyordu ancak Avrupa'da oynayınca neredeyse sıfıra indi. Mesela bu yüzden Diego, Sow, Emenike gibi oyuncuları kaybetttim. Oyuncuların sıkıntılarından sonra onlara verdiğin sözlerde dikkat etmek gerek. Çünkü kesinlikle unutmuyorlar. Mutsuz bir oyuncuyu daha fazla oynatıp performansı hakkında övgü dolu sözler söylersen hızlı bir şekilde mutsuzluk durumundan arınacaktır. Bu bir çözüm ama bu mutsuzluk mevzusunun bu kadar abartı olması oyun hatası, biraz daha dengelemek gerek.
    Kesinlikle abartı! Bu nedir yahu? Hangi takım şampiyonluğa giderken 50 tane oyuncu biz gitmek istiyoruz oynatmıyorlar diyor?

Şu ana kadar 2 şikayetim var birisi save game çok ağır üşeniyorum resmen save almaya. Birisi de bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Şu oyunda fikstürü maçlar sadece çarşamba pazar oynanacak şekilde ayarlamak mümkün müdür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Şu oyunda fikstürü maçlar sadece çarşamba pazar oynanacak şekilde ayarlamak mümkün müdür?
    Mümkündür, Editör'de yeni lig kuralı ekleyerek istediğin gün ve saatte ayarlayabilirsin.
    ...

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Tercihlerde 'Maçları sadece çarşamba ve cumartesi oyna' diye seçenek var. Pazar yerine cumartesi tercih ederseniz ayarlayın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Kesinlikle abartı! Bu nedir yahu? Hangi takım şampiyonluğa giderken 50 tane oyuncu biz gitmek istiyoruz oynatmıyorlar diyor?

Şu ana kadar 2 şikayetim var birisi save game çok ağır üşeniyorum resmen save almaya. Birisi de bu.
    Aynen Save konusunda ben de katılıyorum. Bazen oyuna girip 1-2 saat sonra save almak zorunda kalıyorum. Hiç Crash almadım ama kazara bir gün alacaz gidecek 2 saat
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Aynen Save konusunda ben de katılıyorum. Bazen oyuna girip 1-2 saat sonra save almak zorunda kalıyorum. Hiç Crash almadım ama kazara bir gün alacaz gidecek 2 saat
    2 save birden alın save atarken bişey olur mazallah zaten savelemesi 2 saat sürüyor

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri