Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Fizyolar Antrenör Sıfatından Sayılmıyor O Yüzden Fizyonun Sayısı Arttığında Antrenörlerin Sayısını Değiştirmez.
Yok hocam fizyolarda antrenör kotasını kullanıyor


Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Hocam @Barak arkadaşımıza da açıkladığım gibi antrenman kalitesi yüksek olsun diye bir çok alanda çalıştırıyordum. Yoksa onlardan bir tek kaleci antrenörünün birisi 2 yıldız bile değil. Diğerleri hep 3 yıldızlık hocalar. Şimdi değiştirdim ve hepsinin yükü ortalama oldu. Ama şu kaleci antrenörünü postalayıp daha iyisini getirmeyi düşünüyorum. Bir türlü istediğim gibi bir kondisyoner bulamıyorum. Şimdi aklıma geldi de akşam Cevat Gülere bir bakayım. Gelirse onu getireyim. Zor ama denemekten zarar gelmez.
Bu kadar çok antrenör olmasının sebebi her fırsatta yönetimden eleman istememden kaynaklanıyor. Hatta gidiyorum Fizyoterapist lazım diyorum adamlar izin veriyor. Ben gidip Antrenör alıyorum.

Aynı işi bende yapıyorum fizyo eksik diyorum Antrenör alıyorum Şimdi diğer meselede hocam As takım antrenörlerinin iş yükünü hafifletmek için şunuda yapmalısın. 19 ve 21 yaş altı personellerini tam yap hepsi dolu olsun. Eğer onlar boş olursa As takım antrenörleri alt takımlara daha çok zaman harcıyor. O sebeple iş yükü ortalama yada ağır olabiliyor. Yada As takım antrenörlerini alt takımlarının antrenmanından çıkartırsanda As takım antrenmanı daha verimli olur