Reis O Antrenörlerin Ne İş Yahu. Senin Daha İyi Antrenör Bulman Lazım. Bende 3 Tane Antrenör Var İkisi de Birbirinden Kalas Buna Rağmen 2 Yıldızla Çalışıyor Antrenmanları.
Reis O Antrenörlerin Ne İş Yahu. Senin Daha İyi Antrenör Bulman Lazım. Bende 3 Tane Antrenör Var İkisi de Birbirinden Kalas Buna Rağmen 2 Yıldızla Çalışıyor Antrenmanları.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hocam [MENTION=297426]Barak[/MENTION] arkadaşımıza da açıkladığım gibi antrenman kalitesi yüksek olsun diye bir çok alanda çalıştırıyordum. Yoksa onlardan bir tek kaleci antrenörünün birisi 2 yıldız bile değil. Diğerleri hep 3 yıldızlık hocalar. Şimdi değiştirdim ve hepsinin yükü ortalama oldu. Ama şu kaleci antrenörünü postalayıp daha iyisini getirmeyi düşünüyorum. Bir türlü istediğim gibi bir kondisyoner bulamıyorum. Şimdi aklıma geldi de akşam Cevat Gülere bir bakayım. Gelirse onu getireyim. Zor ama denemekten zarar gelmez.
Bu kadar çok antrenör olmasının sebebi her fırsatta yönetimden eleman istememden kaynaklanıyor. Hatta gidiyorum Fizyoterapist lazım diyorum adamlar izin veriyor. Ben gidip Antrenör alıyorum.![]()
Yok hocam fizyolarda antrenör kotasını kullanıyor
Aynı işi bende yapıyorum fizyo eksik diyorumAntrenör alıyorum
Şimdi diğer meselede hocam As takım antrenörlerinin iş yükünü hafifletmek için şunuda yapmalısın. 19 ve 21 yaş altı personellerini tam yap hepsi dolu olsun. Eğer onlar boş olursa As takım antrenörleri alt takımlara daha çok zaman harcıyor. O sebeple iş yükü ortalama yada ağır olabiliyor. Yada As takım antrenörlerini alt takımlarının antrenmanından çıkartırsanda As takım antrenmanı daha verimli olur