Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
1 ile 30 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Hybrid View

Reis O Antrenörlerin Ne İş Yahu. Senin Daha İyi Antrenör Bulman Lazım. Bende 3 Tane Antrenör Var İkisi de Birbirinden Kalas Buna Rağmen 2 Yıldızla Çalışıyor Antrenmanları.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Reis O Antrenörlerin Ne İş Yahu. Senin Daha İyi Antrenör Bulman Lazım. Bende 3 Tane Antrenör Var İkisi de Birbirinden Kalas Buna Rağmen 2 Yıldızla Çalışıyor Antrenmanları.
    Hocam [MENTION=297426]Barak[/MENTION] arkadaşımıza da açıkladığım gibi antrenman kalitesi yüksek olsun diye bir çok alanda çalıştırıyordum. Yoksa onlardan bir tek kaleci antrenörünün birisi 2 yıldız bile değil. Diğerleri hep 3 yıldızlık hocalar. Şimdi değiştirdim ve hepsinin yükü ortalama oldu. Ama şu kaleci antrenörünü postalayıp daha iyisini getirmeyi düşünüyorum. Bir türlü istediğim gibi bir kondisyoner bulamıyorum. Şimdi aklıma geldi de akşam Cevat Gülere bir bakayım. Gelirse onu getireyim. Zor ama denemekten zarar gelmez.
    Bu kadar çok antrenör olmasının sebebi her fırsatta yönetimden eleman istememden kaynaklanıyor. Hatta gidiyorum Fizyoterapist lazım diyorum adamlar izin veriyor. Ben gidip Antrenör alıyorum.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Fizyolar Antrenör Sıfatından Sayılmıyor O Yüzden Fizyonun Sayısı Arttığında Antrenörlerin Sayısını Değiştirmez.
    Yok hocam fizyolarda antrenör kotasını kullanıyor

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam @Barak arkadaşımıza da açıkladığım gibi antrenman kalitesi yüksek olsun diye bir çok alanda çalıştırıyordum. Yoksa onlardan bir tek kaleci antrenörünün birisi 2 yıldız bile değil. Diğerleri hep 3 yıldızlık hocalar. Şimdi değiştirdim ve hepsinin yükü ortalama oldu. Ama şu kaleci antrenörünü postalayıp daha iyisini getirmeyi düşünüyorum. Bir türlü istediğim gibi bir kondisyoner bulamıyorum. Şimdi aklıma geldi de akşam Cevat Gülere bir bakayım. Gelirse onu getireyim. Zor ama denemekten zarar gelmez.
    Bu kadar çok antrenör olmasının sebebi her fırsatta yönetimden eleman istememden kaynaklanıyor. Hatta gidiyorum Fizyoterapist lazım diyorum adamlar izin veriyor. Ben gidip Antrenör alıyorum.

Aynı işi bende yapıyorum fizyo eksik diyorum Antrenör alıyorum Şimdi diğer meselede hocam As takım antrenörlerinin iş yükünü hafifletmek için şunuda yapmalısın. 19 ve 21 yaş altı personellerini tam yap hepsi dolu olsun. Eğer onlar boş olursa As takım antrenörleri alt takımlara daha çok zaman harcıyor. O sebeple iş yükü ortalama yada ağır olabiliyor. Yada As takım antrenörlerini alt takımlarının antrenmanından çıkartırsanda As takım antrenmanı daha verimli olur

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Yada As takım antrenörlerini alt takımlarının antrenmanından çıkartırsanda As takım antrenmanı daha verimli olur
    Hımm onu nereden nasıl yapıyoruz. hiç dikkatimi çekmemişti?

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hımm onu nereden nasıl yapıyoruz. hiç dikkatimi çekmemişti?
    Hocam pc başında değilim akşam resimli olarak atarım buraya ama en temizi 19 - 21 yaş altı takım personellerinin sayısı neyse o sayıda personeli takıma almak böylece 3 takımın antrenmanıda verimli geçer

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri