Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Yükseleyeceğiz, içime doğdu

Ayrıca FA Cup'ta baya iyi ilerledik. Kulübün kasası para görmüştür, mali durumu paylaşır mısın bi ?
Kasa eksi veriyor

Quote Originally Posted by devilshand View Post
demek ki olay defaNS oyuncularındaymış
edgar ie ve wisdom u derdest edince takımda rugani ve manolas benim defansı topladı gol bir şekilde atıyoruz ama
Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
arada puan kayıpları yaşasakta yükselişimiz başlamış puan farkımızda yok fazla
Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Hocam Wolves ı zaten elemen zordu keşke rotasyon yapmasaydın. Ama olan olmuş. Artık tüm dikkatini lige vermen gerekecek.
Evet demek ki sorun stoperlerdeymiş. Ama forvetlerinin çok dengesiz olduğunu hala düşünüyorum. Ama o seviyede de elden başka bir şey gelmiyor.

Yorumlar için teşekkürler beyler stoperler geldikten sonra ciddi anlamda toparlandık ama süpriz puan kayıpşarı devam ediyor. Forvetlerde bulabildiklerim arasında en iyisi aslında, forvetten ziyade sezon sonu iyi gözlemci araştırması yapıcam iyice yatmaya başladı bunlar

44.Hafta güç bela play off potasına girmeyi başardık. 45. Hafta erken kırmızı görmesek 46. hafta maçımız daha rahat geçebilirdi. Tabi iş play off'a kalmakla bitmiyor asıl iş orada başlıyor. Morecambe ve Northampton çok güçlü bakalım son düzlükte neler yapacağız.

5.lik için 3 takım son hafta mücadele verecek bu maçı burada canlı anlatıcam heyecanımı paylaşmak isityorum