Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

Fa cupta güzel gitmişiz ama wolves bi dur der bize artık, ligdeki performansımız artık yükselmeli

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Fa cupta evinde oynasan bir umut var derdim ama deplasmanda senin oyuncular kaldırabilir mi bilemeyeceğim.
    Stoperlerin iyi seni taşır. Hocam senin forvetlerde de sorun var. Çok dengesizler. Bir forvet alabiliyorsan almanı öneririm. Özellikle soğukkanlılığı iyi olan biri olsun da pozisyonları çar çur etmesin.
    Forvet sorunu çözmüştüm aslında ama aldığımız forvetin ayağı kırldı Ligin 2.haftasında ve sezonu kapadı Yeni stoperleirm ise ilaç oldu

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Fa cupta güzel gitmişiz ama wolves bi dur der bize artık, ligdeki performansımız artık yükselmeli
    Yazdıklarının tamamı oldu

25.Hafta

26.Hafta

27.Hafta

28.Hafta

29.Hafta

30.Hafta

31.Hafta

32.Hafta

33.Hafta

34.Hafta

Genel Değerlendirme : Takımdaki defans zafiyetini çözdükten sonra takım önlenemez bir çıkışa geçti. Yeni aldığımız 2 stoperde kusursuz oynuyor. Zaman zaman sakatlıklar takımı vursa bile kazanma alışkınlığı edindiğimiz için takımı zorlamıyor. En önemlisi ilk 5'teki takımlardan puan ve puanlar alıyoruz.

Ligin bitimine 12 maç kaldı.

FA CUP 3. TUR

Bu maç öncesi çok kritik bir hata yaptım. Wolves ile oynamadan önce ligin 27. haftası maçına anlamsız bir şekilde çoğu As oyuncularımı bu maç için dinendirdim. Çok akılsızca bir hamle oldu. Diğer bir değişle ''Dimyat'a pirince giderken evdeki Bulgur'dan olduk '' Hem 27. haftadaki Lig maçını verdik hemde FA CUP maçını

Son Profilimiz

Yaklaşık 200 maçlık oyun geçmişimiz

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri