4

Sözleşme olaylarını falan hallettikten sonra sıra geldi kalacak bir ev bakmaya, Zlatan gel bi süre bende kal falan dedi ama gerek yok şuan için rahat edemem ben öyle herkesin evinde. Kulübe yakın bir yerlerden ev aramaya başlamıştım ki, 5 - 10 km. ötedeki mahallede bir ev buldum 2+1 normal klasik bir daire.. Zaten akşamdan akşama geleceğim için en azından 1 2 sene idare ederdi beni. Ev sahibimde 70 yaşlarında bir Fransız teyze, işte bekara ev vermem, turiste ev vermem kolu komşu ne der falan muhabbetlerine girdi ama turist olmadığımı Paris FC'nin hocası olduğumu söylediğimde bi gülümsedi Madam Bolarin.. Enişte Parisin eski topçularındanmış ordan biraz sempati duydu bana Allahtan depozitodur, peşinattır sıkıntısı falan çıkarmadı...

-----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------

(İlk sezonu geçiyorum, hikayeyi yazarken dayanamadım sezonu bitirdim mazur görünüz..)
Takımın başındaki ilk sezonumuzu atlattık son derece zevkli bir sezon geçti, şampiyonluğu son hafta kurtardık ve ilk senemizde zirveye yerleşerek Ligue 2'ye çıktık. Tabi takımın başına geçmemizle beraber transfer olaylarınada giriştik, ince eledik sık dokuduk ve zaten olmayan bütçemize rağmen kaliteli topçularla anlaşmayı başardık.

Spoiler: Taktiğimiz 

Spoiler: Puan Durumu 

Spoiler: Oyuncu Verileri 

Spoiler: Fikstür ve Maç Sonuçları 

Spoiler: İlk Sezon Transfer Geçmişi 

Spoiler: Fransa Kupası Maçları 

Yaşadığımız şampiyonluktan sonra yarı prof. olan durumumuz tam profesyonele geçti ve artık çok daha sağlam basabileceğiz yere. Antrenman sistemimiz değişecek, gözlem alanlarımız genişleyecek ve rakiplerimize bir adım daha yaklaşacağız..