1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Seyirciler, Hazır mıyız ? | ''Road To Glory PARIS FC'' II.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

330.000 ha Ben de böyle geniş database ile bir kariyer yapmayı düşünüyorum.. Çalışmaların başarılı umarım lige de iyi başlarsın

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    330.000 ha Ben de böyle geniş database ile bir kariyer yapmayı düşünüyorum.. Çalışmaların başarılı umarım lige de iyi başlarsın
    Database genişliği çok işe yarıyor, aayip oyuncular var bilmediğimiz ama 330 bin oyuncu olunca yarım saat sürüyor oyunu kaydetmesi

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Transferler güzel, Lamine yi ucuza alıp 5 katına satman güzel olmuş
    Oroscoyu kiralayınca lamieneye gerek kalmadı bende listeye koydum 2 3 kere reddettim teklifleri piyasası artınca yapıştrdık rodi para lazım

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Takım tercihi çok iyi olmuş hocam hikaye de harika çok sürükleyici. Başarılar
    Sağolasın

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam Şampiyonluk için tebrikler Tansferlerde 2 3 tanesi hariç iyidir takım taktiğe uyum sağlamış anlaşılan hazırlık maçları iyi geçmiş darısı lige artık
    Ligede dolu dizgin başladık maşallah

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Vaybe kızılyıldız benimde hiç dikkatimi çekmedi Sende ne ara 2.sezona geçtin 2gün oyuna,foruma giremedik, yeni sezonda başarılar
    İlk sezonları sevmiyorum dostum bıraksanız 2.ligide toplu paylaşıp 1e geçicem

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    red star takımını fransızlar kurdu kuran fransanın efsane federasyon baskanlarından bırıymıs jules rimet miş bir kadın ismi önermi buffalo bill yada red star line olsun die red star francis die karar vermiş tarih içinde ad değiştirere günümüze kadar gelmiş takım tarnsferler iyi ligte tutunursun bu sezon cok rahat
    Eyvallah hocam aydınlattın bizi redstar hakkında

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler hayırlı olsun güzel bir kadro kurmuşsun.Yeni taktiğinde hazırlık maçalarında başarılı olmuş.
    1 2taktik daha deniyorum bakalım tutarsa paylaşıcam

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Öncelikle başarılar dilerim hocam.
    Tebrikler ilk sezondan terfi güzel olmuş. Ama erken bir derbi göreceğimizi düşünüyorum.
    Bu arada sen bu kariyere devam edersen bende takipe devam ederim.
    Herşey kupaya bağlı abi, kupada gidersek psgyle karşılaşırız. Burdan devam ediyoruz takipt kal sen

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Bende merak ettim de bulamadım bakalım daha kariyerimden sıkılmadım değiştirmeyi düşünürsem takım arayışlarına gireceğim
    Strasbourg'uda öneririm hoca, altyapısı mükemmel

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri