23. BÖLÜM : AVRUPA'DA TÜRK RÜZGARI
Kısa bir aradan sonra tekrar buradayım. Son 1 haftada biraz ilerlemiştim ama bir türlü güncelleme yapmaya fırsatım olmadı. Bugün gayet güzel bir yere geldim ve hemen güncelleme yapmak istedim.
Öncelikle teknik heyetimizi iyice güçlendirdik. Özellikle 19 Yaş altı personel sayımızı iyice artırdık. Başarılardan dolayı kontenjan sıkıntımız yoktu zaten, bu yüzden bol bol personel aldım. Amacımız alt yapıdan kaliteli gençler çıkarmak.
Daha sonra TFF Süper Kupası maçımız vardı ama lig ve ŞL maçları yüzünden tehirli oynadık. Ancak yine de sezonun ilk kupasını almayı başardık.
Maç istatistiklerinin ekran görüntüsünü almayı unutmuşum, kusura bakmayın.
Ligde ise fırtına gibi bir giriş yaptık. Şampiyonlar Ligi maçlarından dolayı ligde bol bol rotasyon yaptım ve genç oyunculara forma şansı verdim. Genci yaşlısı herkes elinden gelenin çok daha fazlasını yaptı ve Ligde çok çok iyi bir konuma geldik. Bu sezon cidden böyle bir performans beklemiyordum. Çünkü hem kadromuz çok iyi değil hem de ortalama 2-3 günde bir maç yapıyoruz. Buna rağmen Maşallah iyi gidiyoruz. Yüzler gülüyorMaç eksiğimiz olmasına rağmen çok rahat bir şekilde lider durumdayız.
Spoiler: Maç Detayları
Takımdaki her oyuncunun alnından öpsem yeridir. Şampiyonlar Liginde sanki Ligde oynuyormuşcasına rahat ve kendinden emin oynadık. Her maçta maçın içindeydik. 4-1 yenildiğimiz maçta bile Atletico ile kafa kafaya oynadık. Grupta kaybettiğimiz puanların tek sebebi kalite farkı, adamlar kadro kaliteleriyle aldılar o puanları. Herşeye rağmen gruptan çıkmayı başardık. Bakalım bundan sonra ne olacak.
Diğer kulüplerimizden Bjk ve Fb AL'de üst tura yükseldiler ancak Gs çok kötü bir performans göstererek sonuncu oldu.
Takımın göstermiş olduğu başarılar mali duruma da yansıdı. Yönetim hem başarı hem de mali durum gelişince beni el üstünde tutuyorNe dersem kabul ediyorlar, hatta ben demeden bütçeyi bile artırdılar.
Bende yönetim isteklerimi ağırlıklı olarak altyapı ve antreman tesislerinden yana kullandım. Bir an önce alt yapıdan yetenekli gençler çıkarmamız lazım.
Son olarak Ziraat Türkiye Kupası'da başlıyor. Zaten yoğun olan fikstürümüz iyice karışacak. Açıkçası ZTK benim için pek önemli değik, ağırlıklı olarak gençler oynayacak.