1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Lig süper, ŞL de de gruptan çıkmak çok iyi olmuş ama şimdi çok daha zorlu rakiplerle yapacaz işimiz zor olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by avukatmelih View Post
    Kariyerini baştan,sona okudum. Muazzam bir başarı hikayesi, hele ki bu sene avrupa'da bir-iki tur geçersen süper olur.
    Benim merak ettiğim konu,ligdeki oyuncu verileri, gol krallığı yarışı veya asist yarışında var mıyız?
    Onları bir sonraki güncelleme de paylaşırım ama şunu söyleyeyim. Gol krallığında 2 oyuncumuz , asist krallığında da 1 oyuncumuz var ilk 4 'te
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Hem ligde hem ŞL'de Esmişsin, GS'de çıkabilseymiş fena puan gelirmiş ülkeye
    Aynen Gs'de çıksaydı çok güzel olurdu. Avrupa'da sadece ben değil diğer takımlar da mücadele ederse hem onlar güçlü kalır hem de ligin kalitesi artar. Yalnız hem Gs ligde iyiyken AL'de kötü , FB ise tam tersi Ligde kötü AL'de iyi. Hem Lig de hem AL'de iyi olan sadece BJK var. Bizi saymıyorum tabi
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Ligde ve ŞL de fena ES'mişsin. Artık şanslı bir kura ile daha yukarılara çıkman dileğiyle.
    İnşallah abi, dişimize göre bir kura gelirse üst tur süper olur. Marsilya ve Atleticoyu yenmiş takımız bakalım ne olacak

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Lig ve CL'de tutulmuyorsun hocam.Bir de o staff kadrosu nedir öyle.Bunada bir yabancı kuralı gelsin Koca Eskişehir Birleşmiş Milletler Parlamentosuna dönmüş
    Teknik kadronun geniş ve bol milletli olması hem göze hoş duruyor hem de gözlemcilik birikimine katkı yapıyor diye düşünüyorum. Ama kaliteli yerli personel sıkıntısı da var tabi.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Lig süper, ŞL de de gruptan çıkmak çok iyi olmuş ama şimdi çok daha zorlu rakiplerle yapacaz işimiz zor olacak.
    Hadi bakalım, arkamda taraftar olduktan sonra Barça gelse vız gelir. ( Gelmesin ama yani , gerek yok o kadarına )

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri