Originally Posted by
olgunege75
Kulübün borçlanması kötü olmuş.Transferlerden Q7 o ligi darmaduman eder.
İnşallah hocam iyi başladı.

Originally Posted by
8Mertanil13
Kraus ve Q7 tam yerinde transferler olmuş hocam. Öbür arkadaşta rotasyonda iyi gider.

Teşekkürler hocam 

Originally Posted by
richard castle
Quaresma ve Hjulsager birlikte fırtına estirebilir bence. Başarılar dilerim ikinci yarıda.
Teşekkür ederim hocam inşallah.

Originally Posted by
reis54
q7 estirecek orayı

Bakalım kısmet iyi başladı bizle olan kariyerine 

Originally Posted by
Kawaguchi
Puan durumu fena olmazdi kardesim
Attım hocam daha dikkatli davranırım bu konuda.

Originally Posted by
Kanoleite
Ben çok begendim hocam transferleri bakalım neler olacak
Teşekkür ederim hocam kısmet 
Süperliga 18. Hafta
Agger beklenin çok altında bir performans sergiliyor. Maçtan sonra özel olarak konuştuk. inşallah düzelecek.
Süperliga 19. Hafta
Taktiksel anlamda çok ufak ama bence değerli değişikliklere gitti. Daha pas oyununa yöneldik. Amaç topa sahip olmak değil hücümu paslaşarak yapmak. Bu maçta işe yaradı gibi de duruyor. 3-1'e kadar geri çekilmedik. 3-2 olunca riske atmamak için geri çekildik ancak 90'da gelen gole çok ama çok üzüldük. Hak ettiğimiz bir maçtı. Lideri devirmeye sadece dakikalar kalmıştı... Olmadı.
Süperliga 20. Hafta
Sağ bekimiz Larsson'un mücadelesiyle bulduk golü. O gollede kazanmasını bildik.
Puan Durumu
Liderin arkasında ki 5 takım birbiriyle savaş veriyor. Son haftalara kadar böyle giderse işimiz çok zor. Avrupa Ligi'ne katılım hakkı almak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.
Gol ve Asist Krallığı
Asist krallığında Larsson ismini görmek, beklerden istediğimiz oyunu verebildiğini gösteriyor. Riza'nın gidişinden sonra ilk 11 hakkı kazanan Jesper ise beklenenin çok çok altında bir performans sergiliyor...
Gol atma konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Bir de defansı becerebilsek tam takım olacağız.