Originally Posted by
MoNToLiVo_
Sonuclar iyi ama taktik oturdukca daha olur.kanat oyunu oynuyosan eger tempolu oynamanı tavsiye ederim kardeşim. başarılar.
Dikkate aldım hocam.

Originally Posted by
Kawaguchi
hjulsager kesinlikle takımın yıldızı olarak özel bir ilgi görmeli
Gözüm onun üstünde hocam.
Transfer
Kendisini maaşının yarısına kiralık olarak kadroya kattık.
Gençlerbirliği'nden de tanıdığımız Nemanja Tomic'i bedelsiz olarak kadromuza kattık, 2 yıllık sözleşme imzaladık. Maç kondisyonu kazandıktan sonra takımımıza çok etki yapacağını düşünüyorum.
Süperliga 3. Hafta
Maça etkili başlayamadık. 16. dakika da penaltıdan golü ağlarımızda gördükten sonra biraz atak yapmaya çalıştık ancak devre bitmeden golü bulamadık. İkinci yarı biraz daha saldırmaya çalıştık ancak çok açık verdik ve kalemizde goller gördük. Böylelikle kariyerin ilk yenilgisini aldık.
Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Ayak
İlk maçta ki avantajımızı sürdürmek için maça kontrollü başladık. İlk yarı eşit bitti. İkinci yarıya kontra atak futbolu anlayışıyla devam ettik ve 73. dakika da saçma bir penaltıdan golü ağlarımızda gördük. Maçın devamında sahamıza gömülüp defans yapıp deplasman golü avantajıyla turu atladık. Maçın hakemi 4.6 puan alarak PAOK'un lehine karar vermekle suçlandı.
Avrupa Ligi Play-Off Rakibimiz West Ham United
Olası rakiplerimiz arasında çok fazla güçlü ekip vardı. Onlardan biri olan West Ham United'la eşleştik. İlk maç sahamızda olacağı için iyi bir sonuç alıp, deplasmanda defans yapmayı düşünüyorum. Yine de çok umudum yok turdan
Süperliga 4. Hafta
Golleri kanatlardan ataklarla bulduk. Maçın sonlarına doğru iyi atak yapmaya başladılar ancak defansımız çok başarılıydı ve maçı kazanmasını bildik.
Süperliga 5. Hafta
İlk yarı ipler bizim elimizde maç çok iyi gidiyor derken Martin'in defansın arkasına atılan topta rakibini düşürmesiyle kırmızı kart gördü. İkinci yarı kontralarla rakibi vurmaya çalıştık ama gol bulamadık. Rakip ikinci yarı bir kaç kere gelse de 70'den sonra önemli bir atakları olmadı ve 3 puanı hanemize yazıp liderlik koltuğuna oturduk.
Süperliga Puan Durumu