Quote Originally Posted by Namzet View Post
Şampiyoneeee şampiyoneeee
Aynen öyle oldu, iki haftada şampiyonluğu garantiledik.

Quote Originally Posted by TahaAli View Post
Bunu atacağını anlamıştım hocam
Belliydi zaten.

Beklentilerin çok üstüne çıkarak sezonu şampiyon olarak tamamladık. Bunu ben bile tahmin etmiyordum, beklediğimizden çok daha kolay bir sezon geçirdik.

37. Hafta - 42. Hafta

Puan Durumu

Ödüller

-

Oyuncularımızdan Faraoni Yılın Oyuncusu, Lanzafame Oyuncular Yılın Oyuncusu, David Da Costa Yılın Kalecisi, Brekalo ise Yılın Genç Oyuncusu ödülünü kazanmışlardır.

Lanzafame, Da Costa ve Viola ise Seri B yılın takımına girme başarısı göstermişlerdir.

Transfer

Gelecek sezonu Seri A'da ligde kalma mücadelesi vererek geçireceğimizi ön görüyorum. Şimdiden kadromuzu güçlendirecek ve ligde kalmamızı sağlayacak transfer hedeflerine yoğunlaşmaya başladık.

İlk etapta kadromuzda bulunan kiralık oyuncularla ilgili hamlelerimiz oldu.

Bu hamleler doğrultusunda geçen sezon takımımızda kiralık forma giyen Thilo Kehrer, Callum Gribbin, Brandon Barker ve Marcus Rashford'un kiralık sözleşmelerini birer yıl uzattık.

Romagna ve Brad Smith
için bir girişimimiz bulunmazken Faraoni ve Brekalo'nun yeniden kiralanmaları hususunda kulüplerini ikna edemedik.

16. Callum Gribbin

8. Marcus Rashford

21. Brandon Barker

5. Thilo Kehrer

Taraftara Duyuru:

Takımımızda geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve Yılın Genç Oyuncusu seçilen Josip Brekalo'nun kalıcı transferi için kulübü Dinamo ile görüşmelere başlanmıştır. Taraftarlarımıza duyurulur.

Novara Calcio Futbol Direktörü
Andreas Brehme