1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: Vakti Geldi | Novara Calcio | Serie A (4. Sezon)

Hybrid View

Arda hocam nasıl bi ayar benim pcde kötü bende yapıyım sana zahmet bi yazı versen? Birde hocam fm ilk kez bu sene oynuyorum oyuncu alırken neye dikkat etmemiz lazım mesela kayserinin kadroya bakıyorum kafama göre alıyorum. Hangi pozisyon eksik nasıl anlarım oyuncu alırkende role tıklıyorum özellikler koyulasıyor. Onu gözlemcilige yazıyorum ama 100-200 k aldıgım adamı seyle 5-10 m satamıyorum sen oyuncu alırken neye göre alıyorsun neylere dikkat ediyorsun yorumunu bekliyorum..

Quote Originally Posted by mehmetk58 View Post
    Arda hocam nasıl bi ayar benim pcde kötü bende yapıyım sana zahmet bi yazı versen? Birde hocam fm ilk kez bu sene oynuyorum oyuncu alırken neye dikkat etmemiz lazım mesela kayserinin kadroya bakıyorum kafama göre alıyorum. Hangi pozisyon eksik nasıl anlarım oyuncu alırkende role tıklıyorum özellikler koyulasıyor. Onu gözlemcilige yazıyorum ama 100-200 k aldıgım adamı seyle 5-10 m satamıyorum sen oyuncu alırken neye göre alıyorsun neylere dikkat ediyorsun yorumunu bekliyorum..
    Kariyerin başında verdiği takım raporundan anlaşılıyor veya en iyi ilk 11 var gene takım raporlarında oradan da bakabilirsin..

Peki oyuncu alırken nasıl bir yol izlemeliyiz? Mesela nelere dikkat etmemiz nasıl bir filtre uygulamamız lazım. İlerde 5-10 m satmak için?

Peki oyuncu alırken nasıl bir yol izlemeliyiz? Mesela nelere dikkat etmemiz nasıl bir filtre uygulamamız lazım. İlerde 5-10 m satmak için?
    Gözlemci atarken gelecek vaadeden olarak seç...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yazını telefondan görmüştüm ama telefondan çok rahat cevap veremeyeceğim için bilgisayarıma kavuşmayı bekledim. Ben FM'yi deneme yanılma yöntemi ile öğrenen biri olarak bu yoldan gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı sonuçta. Yine de sana yardımcı olmak için açıklayıcı, göz önünde bulundurduğum ayrıntıları ve püf noktaları içeren ve birazca uzun bir post hazırlamayı düşünüyorum. Hatta böyle bir post yazmaya başladım uzadı da uzadı, uygun bir vaktimde tamamlayıp paylaşırım.

Şimdilik sadece ilk bahsettiğimiz ayar olayını göstereyim.

Yeni oyun açarken, oyundaki oynanabilir ülkeleri seçtikten sonra alttaki ekran karşına çıkar.

Bu ekranda veritabanını ve seçilen oynanabilir ülkelerdeki oynanabilir ligleri seçersin.

4 Veritabanı seçeneği mevcuttur: Küçük, Orta, Büyük ve Gelişmiş.

Gelişmiş'i seçtiğinde alttaki gibi veritabanını özelleştirebileceğin bir ekran karşına çıkar.

Buradan oynanabilir olarak seçmek istemediğin fakat fazlaca oyuncularının yüklenmesini istediğin ülkeler - bölgeler - kıtalar için bazı özelleştirmelerde bulunabilirsin. (Görüntüdeki özelleştirmeler rastgeledir )

Keyfine göre bu özelleştirmeleri yaptıktan sonra, tahmini oyun hızına dikkat etmeni öneririm. Ben oyunumun yavaş ilerlemesini istemediğim için üç yıldızın altına düşmemeye dikkat gösteriyorum genelde.

Gönül istedi çok sayıda lig açıp 300 bin üstü oyuncunun yüklendiği oyunlar açayım ama ne yazık ki bilgisayarım o kadar iyi değil.

Quote Originally Posted by ChunkyMonster77 View Post
    Pescara arkadan gümbür gümbür geliyor dikkat et....
    Herkese dikkat etmemiz gerekiyor, çok rahat kazanmıyoruz maçları. Ayrıca yokluğumda buradan Mehmet arkadaşımıza yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Şampiyon olacağız gibi çok iyi gidiyoruz
    Şampiyon olursak güzel olur, beklentilerin çok üstündeyiz. Mali olarak işler kötü, umarım şampiyon oluruz ve bu mali yapılanmamızı olumlu yönde etkiler.

Quote Originally Posted by TahaAli View Post
    Serie A'ya çıkarsan ilk işin staff'ını yenilemek olsun.Özellikle yardımcı antrenörünü...
    Aslında ekibimi yeniledim ama bundan bahsetmediö. Yine de Serie A'ya çıkarsak yardımıcı ekibi geliştirme yoluna gitmek zorundayız. Özellikle antrenör ekibine ve gözlemci ekibine takviye gerekecek.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri