1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Football Manager 2017 | Galatasaray

Threaded View

Arkadaşlar yarım sezon geçirdim Galatasaray ile yaşadıklarımı paylaşmak istedim
    Öncelikle antranörleri asistan manager dahil değiştirdim .
    Taktik olarak 3 farklı taktik yaptım birisi topa sahip olmayı birisi kontra birisi ortaya karışık
    Öncelikle cavanda yı para ederken göndermenizi tavsiye ederim ben 5 milyona gönderip yerine Nicholas Tripichio yu aldım Velez'den memnunum hem genç hem potansiyelli
    Ayrıca defansta semihten mutlaka kurtulun yerine tenerife de Jorge var fiziki ve teknik olarak çok iyi . Jorge yi toparlayıcı Serdarıda kesici defans yaparsanız defansınız rahat eder çok gol yemezseniz . Sol kanatta Carola ile devam etmekteyim şimdilik memnunum . Kale Musleraya emanet .

Orta saha da devre arası hemen başında Brumayı City istedi 17 milyona gönderdim yerine Boca Juniorstan Bentancuru aldım 3,5 milyona memnunum . Ayrıca Elazığdan Traure çok iyi aldım istikrarlı . Tolgadan memnun değilim iyi bir alıcısı çıkınca göndereceğim
    Vasco dan andrey aldım fiziki olarak ortasahada defansif anlamda iyi atkı veriyor . Sneider ve selçukla sezon sonuna kadar devam edeceğim bu şekilde ortasaha derlenip toparlandı .

Konya,Fenerbahçe ve Beşiktaş ile kıran kırana şampiyonluk yarışı vermekteyiz
    Last edited by bahadirkilic : 07.Kasım.2016 at 11:56 Reason: ekleme

Mesaj Yetkileri