1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Football Manager 2017 | Galatasaray

Hybrid View

Galatasaray ile sezon oynayıp da ikinci sezonunda Avrupa'ya gidebilen var mı? Ligde çok iyi gitmeme karşın FFP kan alacak gibi duruyor. Çok düşük bonservis bedeline iyi oyuncuları satmak da istemiyorum, yerine adam alamam.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by fyagiz View Post
    Galatasaray ile sezon oynayıp da ikinci sezonunda Avrupa'ya gidebilen var mı? Ligde çok iyi gitmeme karşın FFP kan alacak gibi duruyor. Çok düşük bonservis bedeline iyi oyuncuları satmak da istemiyorum, yerine adam alamam.

1. sezon şampiyon olursan toparlıyabiliyorsun anca.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Merhaba arkadaşlar Galatasaray ile ilk sezonu bitirdim. Genellikle 4-1-2-2-1 formatında maçları götürmeye çalıştım. Sezonu iki kupa ile bitirdik. Ben özellikle Eren, Bruma, Podolski ve Sneijder'den verim aldım. Ayrıca defans hattından da lig için memnun kaldım. Yine de gelecek sezon takımda köklü değişiklikler yapmayı düşünüyorum, zira Sneijder, Muslera gibi kilit oyuncuların 2018 yılında mevcut sözleşmeleri bitiyor. Onların yerine genç isimleri takıma kazandırıp en azından ilk 3-4 sezon ucuza al parlat sat politikası ile mali durumu dengelemeyi düşünüyorum.

İlk sezon Puan Cetveli

Taktiğim

Oyuncu Verileri

Transfer Geçmişim

Güncel Mali Durum

Yılın Takımı

4. Default

Quote Originally Posted by perasis View Post
    Merhaba arkadaşlar Galatasaray ile ilk sezonu bitirdim. Genellikle 4-1-2-2-1 formatında maçları götürmeye çalıştım. Sezonu iki kupa ile bitirdik. Ben özellikle Eren, Bruma, Podolski ve Sneijder'den verim aldım. Ayrıca defans hattından da lig için memnun kaldım. Yine de gelecek sezon takımda köklü değişiklikler yapmayı düşünüyorum, zira Sneijder, Muslera gibi kilit oyuncuların 2018 yılında mevcut sözleşmeleri bitiyor. Onların yerine genç isimleri takıma kazandırıp en azından ilk 3-4 sezon ucuza al parlat sat politikası ile mali durumu dengelemeyi düşünüyorum.

İlk sezon Puan Cetveli

Taktiğim

Oyuncu Verileri

Transfer Geçmişim

Güncel Mali Durum

Yılın Takımı

Selamlar,

Ben de burdaki tavsiyelere uyarak yüksek maaşlıları satıp önerilen oyunculardan aldım. Yukarıdaki taktiği de kurdum.
    Başta 5-6 iyiydi sonra nerdeyse pozisyon bile bulamadım son beşiktaş maçında da ezim ezim ezildi takım. Problem nedir o vakit?

Mesaj Yetkileri