Türkiye'de futbolun kötüye doğru gittiğini sanırım hemen her takımın taraftarı kabul eder...Hem oyun olarak bir gerileme söz konusu hemde şike, teşvik, şaibe dedikodularının ardı arkası kesilmez oldu...

Bunlardan kurtulmanın tek yolu kaldı artık...Yapılacak hiçbir yasal düzenleme hiçbir karar bunun önüne geçemez artık...Tek çare futbol devrimi yapmak...

Stad anarşisinden altyapıya, transferlerden spor medyasına kadar tepeden tırnağa bir devrim gerekiyor...Önümüzde çok kolay uygulanacak bir örnekte var...İngiltere bunu yaptı...Ama canları yanınca uyguladılar bu devrimi...

Gelin biz canımız yanmadan bunun yapılmasını sağlayalım...Girdiğiniz forumların sporla ilgili kısımlarına mesajlar yazarak, medya'ya mailler göndererek, e-devlet sayesinde kolayca ulaşabileceğimiz ilgili birimlere mailler atarak bunun oluşmasına katkıda bulunabiliriz...

Örneğin Turksportal'ın binlerce üyesi ve kardeş siteleri var...Buradan başlayacak bir hareket neden ilerlemesin...Belki imza kampanyaları bile yapılabilir...Ama bizler sesimizi çıkarmayıp ülke futbolunu 1000 kişinin yönetmesini yönlendirmesini beklersek birkaç yıl sonra seyretmekten keyif alınmayan herkesin maça gitmeye, futbol konuşmaya utandığı bir ülke haline geleceğiz...

Ben Vieri başta olmak üzere bütün Turksportal ailesini böyle bir girişimi oluşturmaya çağırıyorum...Eğer bu olursa elimden gelen herşeyi yapacağıma da söz veriyorum...

Editörden not: Büyük harfler ile konu başlığı açılması yasaktır.Başlık imla kurallarına göre düzeltilmiştir.