1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Futbol Devrimi Yapılsın!!!

Default Futbol Devrimi Yapılsın!!!

Türkiye'de futbolun kötüye doğru gittiğini sanırım hemen her takımın taraftarı kabul eder...Hem oyun olarak bir gerileme söz konusu hemde şike, teşvik, şaibe dedikodularının ardı arkası kesilmez oldu...

Bunlardan kurtulmanın tek yolu kaldı artık...Yapılacak hiçbir yasal düzenleme hiçbir karar bunun önüne geçemez artık...Tek çare futbol devrimi yapmak...

Stad anarşisinden altyapıya, transferlerden spor medyasına kadar tepeden tırnağa bir devrim gerekiyor...Önümüzde çok kolay uygulanacak bir örnekte var...İngiltere bunu yaptı...Ama canları yanınca uyguladılar bu devrimi...

Gelin biz canımız yanmadan bunun yapılmasını sağlayalım...Girdiğiniz forumların sporla ilgili kısımlarına mesajlar yazarak, medya'ya mailler göndererek, e-devlet sayesinde kolayca ulaşabileceğimiz ilgili birimlere mailler atarak bunun oluşmasına katkıda bulunabiliriz...

Örneğin Turksportal'ın binlerce üyesi ve kardeş siteleri var...Buradan başlayacak bir hareket neden ilerlemesin...Belki imza kampanyaları bile yapılabilir...Ama bizler sesimizi çıkarmayıp ülke futbolunu 1000 kişinin yönetmesini yönlendirmesini beklersek birkaç yıl sonra seyretmekten keyif alınmayan herkesin maça gitmeye, futbol konuşmaya utandığı bir ülke haline geleceğiz...

Ben Vieri başta olmak üzere bütün Turksportal ailesini böyle bir girişimi oluşturmaya çağırıyorum...Eğer bu olursa elimden gelen herşeyi yapacağıma da söz veriyorum...

Editörden not: Büyük harfler ile konu başlığı açılması yasaktır.Başlık imla kurallarına göre düzeltilmiştir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

1-2 yıl öncede rakibime dokunma adında bu türde bir kampanya yapılmıştı. Ancak bu olayları çıkartanlar maalesef böyle kampanyalarla, internetten atılan mesajlarla huylarından vazgeçecek değiller
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

benim medyaya attığım mailleri ucuca eklesin iskenderundan istanbula yol olur.zerre kadar sallamıyorlar.biz arkadaş grubu olarak hiçbir gazeteyi almıyoruz.ben sadece akşam alıyorum.bizden herkes sadece 1 gazete alıyor.ancak böyle tepki koyabiliyoruz.
    türk futbolunda öyle rezalet bir sistem oturmuş durumdaki ben bunun hiçbir zaman düzeleceğine inanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Default Re: FUTBOL DEVRİMİ YAPILSIN!!!

Quote Originally Posted by Seçkinn
    Türkiye'de futbolun kötüye doğru gittiğini sanırım hemen her takımın taraftarı kabul eder...Hem oyun olarak bir gerileme söz konusu hemde şike, teşvik, şaibe dedikodularının ardı arkası kesilmez oldu...

Bunlardan kurtulmanın tek yolu kaldı artık...Yapılacak hiçbir yasal düzenleme hiçbir karar bunun önüne geçemez artık...Tek çare futbol devrimi yapmak...

Stad anarşisinden altyapıya, transferlerden spor medyasına kadar tepeden tırnağa bir devrim gerekiyor...Önümüzde çok kolay uygulanacak bir örnekte var...İngiltere bunu yaptı...Ama canları yanınca uyguladılar bu devrimi...

Gelin biz canımız yanmadan bunun yapılmasını sağlayalım...Girdiğiniz forumların sporla ilgili kısımlarına mesajlar yazarak, medya'ya mailler göndererek, e-devlet sayesinde kolayca ulaşabileceğimiz ilgili birimlere mailler atarak bunun oluşmasına katkıda bulunabiliriz...

Örneğin Turksportal'ın binlerce üyesi ve kardeş siteleri var...Buradan başlayacak bir hareket neden ilerlemesin...Belki imza kampanyaları bile yapılabilir...Ama bizler sesimizi çıkarmayıp ülke futbolunu 1000 kişinin yönetmesini yönlendirmesini beklersek birkaç yıl sonra seyretmekten keyif alınmayan herkesin maça gitmeye, futbol konuşmaya utandığı bir ülke haline geleceğiz...

Ben Vieri başta olmak üzere bütün Turksportal ailesini böyle bir girişimi oluşturmaya çağırıyorum...Eğer bu olursa elimden gelen herşeyi yapacağıma da söz veriyorum...
    mesela sen bize sabit bir text yaz.biz onu ilgili yerlere ulaştırmaya çalışalım

Tamam hazırlamaya çalışırım...Pek becerikli değilimdir resmi bir yazı yazma konusunda ama elimden geleni yaparım...

Olmadı hatalarımı siz düzeltirsiniz...

FUTBOL'UMUZU KURTARALIM

Ülkemizde Futbol maalesef hem sportif açıdan gerilemekte hemde ülke vatandaşlarını sonucu ölümlere varabilecek kadar ayrımcılığa, bir kaosun içine sürüklemektedir.

Yapılan çalışmalar düzenlenen kampanyalara rağmen futbol dünyası şiddet olaylarını her hafta yaşamaktadır.Devlet tarafından hazırlanan yasaların tam anlamıyla uygulanamaması acı bir gerçektir.Medya'da yer alan dostluk kampanyaları maalesef belirli ölçüde başarı yakalamaktadır.Öyleki her sene yaşanan şiddet olayları, liglerin tescil edilmemesi istekleri, teşvik ve şike söylentileri adeta normal birer olay gibi algılanmaya başlanmış durumda.Bu noktada devlet, medya, spor kulüpleri ve taraftar olarak bizlerin payı olmadığını hiç kimse iddia edemez.Düşünün futbol dünyasındaki kirlilik maalesef basketbola bile sıçramakta.Peki bu durum nasıl oluştu sizce?Bu durumun tek değil birçok suçlusu var.Ancak suçluları ifşa etmeye değil sporu kurtarmaya çalışmakta yarar var.

Ayrıca ülke futbolundaki gerileme açıkça ortadadır.Oynanan oyunun kalitesi 2000'li yıllarda Avrupa'nın en iyi dördüncü veya beşinci ligi olarak nitelendirilirken bugün çok gerilere düşmüştür.Hem Milli Takımımızın hemde kulüplerimizin uluslararası alandaki maçlarında bu durum açıkca ortaya çıkmaktadır.Maalesef kulüp yapılarımız ve belli altyapı kurallarımızın olmayışı sporun amacından sapmasına ve gerilemesine yol açmaktadır.

Peki bunun çözümü parça parça yasalar çıkarmak ve bunların uygulanamayışını izlemek midir?

Eğer toplu düzenlemeler yapılmaz ise maalesef sonuca ulaşacağımıza biz futbolseverler inanmıyoruz.Alt yapı oluşumlarından şiddet olaylarına, medyadan spor yönetimine, spor mahkemeleri kurulmasından kulüp yapılarına kadar değişmesi gereken birçok konu bulunmaktadır.Önümüzde biraz değişiklik ile rahatça uygulanabilecek örnekler var.Örneğin İngiltere Futbol dünyasında yapılan devrim.Oldukça başarılı hazırlandığı ve uygulandığı takdirde ne kadar başarılı olunabileceğinin en basit örneğidir.

Eğer Türkiye Avrupa Birliğine girecekse, spora değer veren bir ülke ise bu denli büyük bir hareketi başlatmak zorundadır.Bu işin uzmanları bulunarak, gerekirse yurt dışından uzmanlara danışarak bu oluşum sağlanmalı.Eğer bu tür bir gişim olursa gerçek sporseverlerin sonsuz destek vereceğine inanıyoruz.

Tüm yetkili ve sorumlu kişileri sporseverler olarak göreve çağırıyoruz.

Böyle bir yazı çıkartabildim...Sizde okuyun mutlaka eksik ve hatalar vardır bulduklarınızı veya önerilerinizi ekleyin...Elinizden geldiği kadar çok birime yollayın...

Umarım saçmalamamışımdır yazıda...

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

eline sağlık bence mükemmel olmuş.nerelere gönderelim bakalım bunu?
    işte birkaç adres
    [email protected] türkiye futbol federasyonu
    [email protected] rtük
    [email protected] adelet bakanlığı
    [email protected] içişileri bakanlığı basın ve halkla ilişkiler bölümü
    [email protected] cumhurbaşkanlığı
    adana milletvekilleri
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/m...imiz_sd.liste? bu adresde bütün milletvekillerinin mail adresi var.diğer arkadaşlar da yardımcı olup adreslerini buraya yazalım lütfen.

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Arkadaşlar bu konuyu sabitliyorum..

arkadaşlar bende varım

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Ben simdiden bi kaç adrese yolladım...Hadi herkese kolay gelsin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Öncelikle her türlü altyapıyı geliştirmemiz,bir çok yerde spor merkezleri ve herkesin kullanacabileceği parasız kullanıma açık spor merkezleri kurulmalı bütün yurtta ve futbol okulları kurmamız gerekiyor.

Bütün okullarda seçmeli dersler konulmalı, okul turnuvaları geliştirilmeli.

Devletin kulüpleri olmalı, okullarda oynayan profesyonel olmayan yetenekli oyuncuları bu devlet kulüplerine transfer edebilmeliler.

Altyapısı yeterli olmayan, sosyal tesislerini Avrupa düzeyine getirmeyen kulüpler Süper Lig'de boy gösterememeliler.

Şiddet ile ilgili okullarda ders konulmalı ve zorunlu olmalı.

Basın yasası çıkarılmalı, basında insanların kişilik haklarına yapılan saldırılar ve paparazziler cezalandırılmalı.Üniversite'de basın ile ilgili bölümü okumayanlar basının içerisinde yer alamamalılar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

beyler bende varım hatta msj atmaya basladım

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

beyler buda Spor Bakanı Mehmet Ali Şahin'in MAil adressi
    [email protected]

gençler bende varım bu işte hadi bakalım hep beraber

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yularıdaki yazının hiç bir anlamı yok.

Siz düzeltin demişsiniz ama ne düzeltilsin belirtmemişsiniz.

2000 yılıyla ne alakası var (???), Dünya Kupası'nda sonra gösterildik 4. veya 5.lig olarak Avrupa'da ...

Basit bir yazı kaale alınmaz, geçerli çözüm önerileri isteyin.İnce ayrıntılara dayanan bir yazı yazmak olmaz tabi ki ama en azından biraz açıklamaya çalışın.Yoksa yazınız sekreterlerde sıradan bir mail olarak kalır...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by ABOOO
    Yularıdaki yazının hiç bir anlamı yok.

Siz düzeltin demişsiniz ama ne düzeltilsin belirtmemişsiniz.

2000 yılıyla ne alakası var (???), Dünya Kupası'nda sonra gösterildik 4. veya 5.lig olarak Avrupa'da ...

Basit bir yazı kaale alınmaz, geçerli çözüm önerileri isteyin.İnce ayrıntılara dayanan bir yazı yazmak olmaz tabi ki ama en azından biraz açıklamaya çalışın.Yoksa yazınız sekreterlerde sıradan bir mail olarak kalır...
    Herşeye muhalefet olmayı nasıl beceriyorsun?

ya hotmailden birkaç kişiye aynı anda mesaj nasıl gönderiliyodu.Bi açıklarsanız sevinirim.

EDİT: Lütfen konu bütünlüğünün dışına çıkmamakla beraber, bu tarz sorularınızı ilgili bölüme açınız.

#capriceman#

Benim amacım konuda sözü edilen yazıyı yukarda belirtilen adreslere aynı anda yollamaktı.Onun için sordum bu soruyu.Yine de yanlış bişe yaptıysam özür dilerim.

#F@RAMIR#

Yaw bence bu konuyu sabit olmaktan çıkarın baksanıza hiçkimse ilgi göstermiyo.Ana sayfada boşuna yer kaplamasın

Yaw bence bu konuyu sabit olmaktan çıkarın baksanıza hiçkimse ilgi göstermiyo.Ana sayfada boşuna yer kaplamasın

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pasamatexas

totti_20,
    pasamatexas demiş ki:
    Alıntı:

bencede cokkkkkk haklısınnnnnnnnn!!
    Eğer bir kaç kişi daha bu konuda görüş belirtirse yapacağım merak etmeyin...

suaraya bak 2 gun oldu cevap yazan bakan bıle yok!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

konu normal konu olarak düzeltildi

Mesaj Yetkileri