Originally Posted by
tontonzolamoukoko
Ok oncelikle takim anlayisini normal yapabiliriz, kirmizi kartlar cok artmaz mrk etme, takim kilkuyruk topa girmekten cekinir olmaz en azindan normal seviyesinde,onu anladim ama cesar delgado varsa elinde run onto ball i tavsiye ederim kosu yoluna paslarla kontra ataklarin mukemmellesir, mixedlari da adamlarin ozelliklerine gore ayarlayabilirsin.Benim merak ettigim baskili rakibi sagli sollu ezen futbol icin tempo pasi nasil ayarlamaliyiz ben passing direct, tempo normalin biraz ustunde quick yapiyorum. Attacki 2 3 gidim arttirirsak emin ol cok daha iyi hucum ederiz. Bu Arada hem kafaci hem suratli hem golcu hem sutcu forvet ariyosan necati kesinlikle tavsiye ederim `Golculer` antrenmanimda inanilmaz costu herseyi 18 19 eski ronaldo gibi oynuyo onu disinda cem sultan 18 den sonra muhtesem olacak kacmaz, yabanci olarakta l**uintayi oneririm super bi adam, delvechhio da muthis bi orta saha oyuncusu mutlaka dene hem dmc hem mc inanilmaz goller atiyo 1.91 taktigini gelistirerek deniycem yarinda screenleri koyarim.