öncelikle bu maçın tamamen bi hakem skandalı haline geldiğini söylemeliyim
maçın ilk bölümleri baskılı oyunumuzla başladı güzel oynuyorduk ve arda yine günündeydi. 7.dk. ceza alanı içinde ardaya yapılan iki hareket var. biri toması atıldığı hareketin tıpkısının aynısı(dikkat kırmızı gerekir demiyorum) bir de düşmek üzereyken tekme geliyo her maç aynı şey zaten gelen vuruyo geçen vuruyo. hakem buz gibi penaltıyı es geçiyor. ve sonra sahneye alex çıkıo her fırsatta biçio ve giderken de biçtiği oyuncuya pis bir bakış fırlatıo. dakika 37 gelio arda topu çekerken nakavt oluyo bu hareket sportmenlik değil insanlık dışı bir harekettir ve bence alex kesinlikle ceza alacak uefa en azından bu kadarını yapmalı. alex hünerini gösterip nefret dolu bakışını atıyor ve bunu 4 hakem göremiyor. arda zarif bir şekilde yere düşerken ben ciddi bi hasarı olduunu düşünüodum ama düşündüğüm çıkmadı allahtan. bence beyinsel bir hasar bile olabilirdi.
bu dakikadan sonra yeni bir paragrafa geçiorum çünkü tomas farfanı indirip kırmızıyı görüo. bu oyuncunun o anda gol yememek için içgüdüsel bir hareketiydi ve kırmızı kart doğru karardı ama ben olsam tomas yerinde farfanı indirmezdim bir gol yememek için 1 kişi eksik kalmanın anlamı yok bence ve belki mondragon o topu kurtarabilirdi. frikiği mondragon kurtarıo ve 5 dk lık eziyet başlıo yarı alandan çıkamıyoruz ve sonunda hakem ilk yarıyı bitiriyor.
ve 2.yarı başlıo arda defansif oynamaya başlıo ve bir süre sonra gerets ardanın ölümünü engellemek için çıkarıyo onu oyundan sonra yüzü korumak için elle müdaheleden sonra serbest vuruş gelio farfan ortalıyo kafa geliyo seken topta ofsaytta olan oyuncu topa kafayı vuruyo ve gol geliyo sonra alex hünerlerini göstermeye devam ediyo hiçbir İNSAN hava topuna dirsekle çıkmaz ve iliçin burnu kanamaya başlıo o kan iliçi hırslandırıyo fakat yeterli olmuyo iliç çıkıo necati girio ve alex bu seferde ümiti indirip nefret dolu bakışını atıyo biraz sonra da ümit çıkıo hakan girio ama orta açacak adam yok hakan ne yapsın ve biraz sonra da kone müthiş çalımlar yapıp golünü atıyo ve bişey dikkatimi çekti orda çizgideki galatasaray oyuncusu topa hamle yapsa belki gol olmazdı bu da galatasaraylı oyuncularda hırs kalmadığını kanıtlıyo ve maç bitiyor
bu arada tribünlerden de meşaleler atılıyo ajax bayrağı açılıyor
maçta dikkat çeken 3 nokta var: hakem, hırssız GS oyuncuları, alexin nefreti

Bu arada bir baktım da bu benim 1000. mesajımmış hayırlı olsun bana