Evet bu müthiş gelişmeyle başlamak istiyorum. A.Marid takımı Yohan Gourcuff, Falcao, Kerlon, Francisco Guillermo Ochoa, Skjelbred gibi bomba bir transfer daha yaptı ve Lecce takımından Mirco Vucinic ile 4 yıllık bir sözleşme imzaladı. A. Madrid bu transfer için Lecce klübüne 24.5 milyon TL verecek. Mirco Vucinic sezon sonunda takıma dahil olacak.

Bu yıl kadrosunu koruyarak gelecek yıl şampiyonluk yarışında ben de varım diyen A.Madrid, bu bomba transferle bir anda dikkatleri üzerine çekti. Bu transferin, büyük takımların ruhu duymadan gerçekleşmesinde Sir Emrah Gürbüz'ün büyük payı vardı. Şampiyonlar Ligi maçlarının oynandığı bu günlerde Sir Gürbüz kendisi İtalya'ya giderek bu transferi birkaç saat içinde bitirdi. CHEMrah TV mikrofonlarına konuşan Vucinic şu sözleri söyledi.

Mirco Vucinic'in Basın Toplantısı :

A.Madrid ile bu gün 4 yıllık bir sözleşme imzaladım. Bu transferin gerçekleşmesinde başta başkanımız Massimo Francescoli Di Natale Da Silva Luz Prieto Santos olmak üzere yeni hocam Sir Emrah Gürbüz ve tüm hayranlarıma teşekkür ediyorum. A.Madrid çok büyük bir takım ve yeni hocam da çok yetenekli ve çok yakışıklı. Kız kardeşimi ona vereceğim. Böylece oynama şansım artar Tabi ki şaka yapıyorum. Önemli olan takımın kazanması, benim oynamam önemli değil. Paramı almasam hiç oynatılmasam da ben bu takıma gönül verdim. Bu arada kardeşimin adı Gönül Evet tahmin edeceğiniz gibi yine şaka yaptım. Aslında kardeşimin adı Srebrenka. Evet arkadaşlar uyum sorunu yaşamamak için böyle nükteli nükteli konuşuyorum. Kusuruma bakmayın.

Gelecek yıl biliyorsunuz, A.Madrid şampiyonluğa oynayacak ve ben de bu şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyorum. Ne mutlu bana ki böyle güzel bir takıma geldim. A.Madrid taraftarı takımın kazanmasına göre hiç bir zaman değerlendirme yapmamıştır. Onlar için her zaman güzel futbol önplandadır ama bu yıl başarı da gelecek. Ve ben size söz veriyorum bu yıl en az 20 gol atacağım. takımda Agüero, Falcao, Torres, Mista gibi birçok yıldız var. Bunlarla yarışmak çok güzel olacak. Tabi Kerlon'u da unutmamak lazım. Ayrıca birçok genç yetenek var; İndiano, Natkhu, Jacopsen, Andreou, Mitchell bunlardan bazıları. Beni izlemeye devam edin. Artık Madridliyim. Futbolu burda bırakacağım.

Evet sevgili seyirciler, gelişmelerle tekrar biz karışınızda olucaz. Şimdilik CHEMrah TV spor servisinden iyi günler diliyoruz. Yayınımız, Aliye ile devam edecek. Essienkalın