Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Aurelio'nun özellikleri çok düşük gerçekten, şu an belki de Türkiye'nin en iyi ön liberosu. Özellikleri arttırılmalı. Oyundaki Aurelio ile gerçekteki Aurelio'nun hiç alakası yok. Ben oyunu açtığımda Aurelio'yu satmak için yer arıyorum, oysaki bankom haline gelmeli.

Mehmet Yozgatlı'nın da özellikleri arttırılmalı. Türkiye'nin en iyi 5 sağ açığından biri kendisi. Türkiye'ye göre üstün ama Avrupa'ya göre düşük olarak ayarlanmalı özellikleri.
Simdi Aurelio'nun CA esasinda iyi bir seviyede. Ozellikle onsezi (anticipation) ve konsantrasyon (concentration) bir defansif oyuncu icin cok onemli ozellikler. Bunun yaninda da top kapma (tackling) yine onemli. Bunlarin degerleri yuksek zaten.

Yanina bir de caliskanlik ekledigin zaman Aurelio defansif acidan iyi bir seviyeyde. Ofansif acidan da hic siritmiyor acikcasi. Benim Aurelio'da degismesi gerektigini dusundugum stamina var sadece. Onun disinda durumu iyi bence.

Mehmet Yozgatli 'nin ozellikleri zaten onu Turkiye'de en iyi 5-6 sag kanat arasina sokuyor. Onunde veya ayni seviyede bulunan Sabri, Hasan Sas, Mehmet Topuz, Mehmet Cakir ve Yattara var sadece. Sabri ve Mehmet Topuz milli takim oyunculari. Hasan Sas herseye ragmen yine de iyi bir oyuncu, Mehmet Cakir Genclerbirligi'ni surukleyen oyuncu, Yattara ise her ne kadar cok istikrarsiz olsa da ofansif yonu cok iyi olan bir oyuncu.