Originally Posted by
ABOOO
Perpetua5099 endişelerini anlıyorum ama Fenerbahçe taraftarı olmayanların amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.
Türkiye'de en iyi orta sahaya sahip takım Fenerbahçe iken, Galatasaray'ın orta sahası hiç yokken Galatasaray'lıların özeleştiri yapmamaları komik gelmiyor mu?
Fenerbahçeliler değil, Galatasaray'lılar eleştiriyor ve bu eleştiriler bilinçli olarak yapılıyor Fenerbahçe'nin düşüşe geçmesi için (özellikle basından bahsediyorum).
Serkan kendini geliştiremedi ise Sabri kendini çok mu geliştirdi yada İbrahim Akın.
Daum evet oyun içinde anlık taktik değişiklik yapamıyor ama Türkiye'de en iyi hoca.Bunu kabul etmeyen gerçekleri inkar ediyor demektir.
Daum gidince Fabio Capello'yu, Rafael Benitez'i getirmek gerekir, Anadolu takımlarında kariyer yapmaya çalışan deneyimsiz bir hocayı getiremezsiniz!
Milan'ın düşüş sebebi defanstaki aksaklıklarıdır.
Taktikleri iyi analiz edemediğini düşünüyorum.
Defansif taktiklerde defansif, ofansif taktikler ofansif oyuncular omuriliktir.
Stam'ın ve Gattuso'nun kötü performansı bu sene Milan'ın şampiyon olmasını engelledi.
Defansif taktiklerde geride alan daraltılır ve defans gömülüdür, ofansif taktiklerde ileride alan daraltılır ve defans öndedir.Buradan çıkan sonuç iki tip alan presi vardır; rakip yarı sahada forvetler (oyun kurucu da forvet sayılır) ile ve kendi yarı sahanda önliberolar ile alan daraltarak.
Eğer ikinci tip bir sisteminiz var ise (yani defansif pres) defansınız ve önliberolarınız üzerine oyun kurulur.
Nesta, Stam, Gattuso, Seedorf ve kısmen Pirlo üzerindedir oyun Milan'da. (Milan'ın sistemi = Fenerbahçe'nin sistemi)
Yalnış analiz mağlubiyete götürür.
M.United maçında Hooijdonk 3lü defans çalışmadık diyebilir, Liverpool da hiç 3lü oynanamıştı ama zor durumda kalınca bir maçta 3-5-2'ye geçtiler maç içinde.
Anlık taktik değişikliklerdir, bu yüzden eleştiremezsin..
Kemal müzmin sakat, ne alakası var Daum ile.Daum mu sakatladı antrenmanda?
Hastalık tamamen düzelmedi ise Daum'un sorunu mu? Karalamak bu kadar kolay olmamalı!
Türkiye'de hazır oyuncu yok, biraz yetenekli oyuncular "ben yıldızım, kralım" diyorlar.Altyapıdan çıkan oyuncuları Hollanda, Belçika liglerinde kiralık oynatacaksın, akılları başlarına gelecek.Olmadı kimse transfer etmeyecek ve yabancı statüsü de daha fazla olacak o zaman kendilerini sadece futbola verebilirler.
Yok artık 5000 YTL alırken 3 ay sonra 1,5 Milyon YTL almak!..
Kendilerini hiç futbola vermiyorlar, hocalar da sen takımın yıldızısın artık, çık maçı al.Bırak artık amatör antrenmanları derse her şey kopuyor o noktada.
Genç oyuncuların basında abartılmaması lazım, abartırsanız kaybolur giderler maalesef :/