Aston Villa karşısında sahadan boynumuz bükük olarak ayrılıyoruz...
-------------------------------------------------------------------------
Traftarımız önünde ilk yenlgimizi alıyoruz...
--------------------------------------------------------------------------
Seriye Devam!!!!
--------------------------------------------------------------------------
Sonunda Galibiyet... Seriye farklı Bolton galibiyetiyle son veriyoruz
Carling Cup'ta Tur Heyecanı..
şimdi önümde zorlu 3 maç var...Chelsea--Arsenal--Munachester United bu maçları oynadıktan sonra puan durumunu da koyacagım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Chelsea Maçı:
İyi mücadele ettik ama....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arsenal Maçı:
Harika oynadık hakettik ve kazandık...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ManU Maçı:
En Kötü maçlarımızdan birini çıkardık ve ilk yarıda atılan goller sonucu tayin etti..
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Carling Cup
Carling Cup ikinci turunda bildiğiniz gibi Luton'u geçmiştik..3. turda rakip Cardiff oldu Cardiff deplasmanında turu penaltılarla aldık ve 4.turda ise evimde Liverpoolu agırladım...işte Carling Cup maçlarım;
Bu sonuçlardan sonra Carling Cup çeyrek finalinde Watford ile eşleştim...Maçı deplasmanda oynayacagım..
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ligde Charlton'ı agırladım...
çok sıkıcı geçen maçı tek golle kazanmasını bildim...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puan Durumu:
İçerde 6 maç 5 galibiyet 1 mağlubiyet
dışarıda 5 maç 5 mağlubiyet
hedefim ilk 5 ama bunu başarmam için deplasman fobisini yenmem lazım...