1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: İngiltere'de Yalnız Bir Türk!!

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default İngiltere'de Yalnız Bir Türk!!

evet arkadaşlar ingilterede porstmouthla oynayacagım kariyeri anlatacagım sizlere..ilk önce kamp dönemi...işte hazırlık maçları....

hazırlık dönemini iyi geçirdiğimize inanıyorum..transferler az sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Başarılar kardeş. Sen nerelerdesin ya? okul falan zorluyor pek giremiyorsun nete galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Başarılar kardeş. Sen nerelerdesin ya? okul falan zorluyor pek giremiyorsun nete galiba.
    okul yüzünden değilde başka nedenler vardı bütün yaz burdayım bu sene inş..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

kolay gelsiN... Yeni kariyerinde başarılaR...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Porstmouth Transferi Nakamura ile açıyor...

Porstmouth Klübünden yapılan açıklamada Celtic'in ünlü orta sahada oyuncusu Shunsuke Nakamura ile 7.75 Milyon Euro bonservis bedeli karşılıgnda oyuncuyla 3 yıllık anlaşmaya varıldı..bilindigi gibi Nakamuranın adı Türk takımlarından Trabzonspor ve Beşiktaşla anılıyordu...

...ve Kevin Larsen Porstmoutlu oldu...

Kevin Larsen yaptıgı açıklamada hedeflerinin büyük oldugunu ve bu hedeflerini gerçekleştirmek için Porstmouth gibi başarıya aç bir klübe geldiğini söyledi...Porstmouth başkanı Gaydamak basına yazılı olarak verdiği demçete Kevin Larsen'in klübü olan Lyn'e 600.000 Euro verdiklerini açıkladı...

Pompey'lere Brezilyalı Golcü

Porstmouth Klübü İnternet sitesinden verilen habere göre Pompeylerin Rafael Moura'nın klübü olan Corinthians ile 2.5 Milyon Euro karşılıgında anlaştıgı açıklandı..Porstmouth'un futbolcuya yılda 350.000 Euro verecegi açıklandı.

Son Bomba GARAY!!!

Porstmouth transfere doymuyor.Takıma yeni katılan isim Arjantinli gelecek vaadeden defans oyuncusu Ezequiel Garay...Porstmouth bu oyuncuyu 2.5 Milyon Euro karşılıgında renkerline bagladı..Pompey yönetiminden yapılan açıklamada transferin Garayla birlikte kapatıldıgı duyruldu...

Son Dakika!!!

Porstmouth Yönetiminin Japonyanın Tokyo Metro Feliz Klübüyle pilot takım olma konusunda anlaşıldıgı bildirildi..BU anlaşmanın iki takıma da ticari anlamda önemli katkılar sağlayacagı belirtildi...

başarılar kardeş ama benim anlamadığım garay ı nasıl aldın iş izni wermiyorlar bende ssitede bişeyler var o konuda ama anlamadım pek anlatırmısın anlaşılır bir şekilde

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

sadece genç statüsünde imza attırdım geldi valla dün oyun açtım readingle ona gelmedi buna geldi bende anlamadım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gelen oyuncular..

takımdan hiçbi oyuncuyu satmadım...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Garay 10 numara mevzu bitmiştir. Güzel bir stoper almışsın defansta sorun olmaz
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Garay 10 numara mevzu bitmiştir. Güzel bir stoper almışsın defansta sorun olmaz
    ama abi dün aynı adamı alamadım readinge ben bunu anlamıyorum..sırf futbolcu gelmiyo diyo kapattım o oyunu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

lige çok iyi başlıyoruz yeni transferler maça damgasını vuruyor her anlamda...

-------------------------------------------------------------------------

ilk deplasman maçında ilk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyduk fakat gol atamadık..ikinci yarı güzel oyun devam etti ve gol geldi..fakat maçın son 20 dk.sında defansın inanılmaz hataları neticeyi belirledi..

------------------------------------------------------------------------

3.maçta evimde ligin en kötü ekiplerinden sheffield'ı agırladım...maçı ilk yarı kopardım ve evimde yoluma kayıpsız devam ediyorum...

------------------------------------------------------------------------

bugünlük bu kadar artık yarın maçları koyarım..

Portsmouth gibi bir takımla güzel bir seri yakalamışsın umarım devamı gelir bu serinin.

Basarilar transferler super boyle devam et.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Benim eski oyunda Garay Barca'da oynuyordu artık hesap et ne kadar iyi bir transfer olduğunu. Tebrikler, güzel transferler ama ben Kevin Larsen'e dikkat çekmek istiyorum. Son derece iyi bir transfer. Sol kanat emin ellerde.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

basarilar...
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Aston Villa karşısında sahadan boynumuz bükük olarak ayrılıyoruz...

-------------------------------------------------------------------------

Traftarımız önünde ilk yenlgimizi alıyoruz...

--------------------------------------------------------------------------

Seriye Devam!!!!

--------------------------------------------------------------------------

Sonunda Galibiyet... Seriye farklı Bolton galibiyetiyle son veriyoruz

Carling Cup'ta Tur Heyecanı..

şimdi önümde zorlu 3 maç var...Chelsea--Arsenal--Munachester United bu maçları oynadıktan sonra puan durumunu da koyacagım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Chelsea Maçı:

İyi mücadele ettik ama....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arsenal Maçı:

Harika oynadık hakettik ve kazandık...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ManU Maçı:

En Kötü maçlarımızdan birini çıkardık ve ilk yarıda atılan goller sonucu tayin etti..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carling Cup

Carling Cup ikinci turunda bildiğiniz gibi Luton'u geçmiştik..3. turda rakip Cardiff oldu Cardiff deplasmanında turu penaltılarla aldık ve 4.turda ise evimde Liverpoolu agırladım...işte Carling Cup maçlarım;

Bu sonuçlardan sonra Carling Cup çeyrek finalinde Watford ile eşleştim...Maçı deplasmanda oynayacagım..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ligde Charlton'ı agırladım...

çok sıkıcı geçen maçı tek golle kazanmasını bildim...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puan Durumu:

İçerde
    6 maç 5 galibiyet 1 mağlubiyet

dışarıda 5 maç 5 mağlubiyet

hedefim ilk 5 ama bunu başarmam için deplasman fobisini yenmem lazım...

Mesaj Yetkileri