Barclays Premiership 1. Hafta

Rakibimiz güçlü Everton takımı. Bu maç zor geçecek diye düşünüyordum. Ama sandığımız kadar zor olmadı. Maçı 2-0 gibi bir skorla kazandık.




Barclays Premiership 2. Hafta

Rakip bu sefer Fulham takımı maç kendi evimizde hdefimiz 3 puan almak. Bunuda Iversenin muhteşem formu ile kazanıyoruz.




Barclays Premiership 3. Hafta

Maç West Ham takımı ile Upton Park stadyumunda ilk hedefimiz beraberlik ancak maçı 3-2 kazandık.


Barclays Premiership 4. Hafta

Maçı kazanmak için elimizden geleni yaptık ancak hakemin verdiği penaltı kararı gerçekdende oyunu bizim adımıza yerle bir etti.



Barclays Premiership 5. Hafta

Maç kolay gözüküyodu başlamadan her hafta oynadığımız gibi oynarsak rahat kazanırız diye geçirdim içimden. Maçta 2-0 öne geçtim. Hakemin verdiği 2 penaltı kararı ile maç bi anda 2-2 oldu.Doyle ile tekrar 3-2 öne geçtim.Ardından maç 3-3 oldu ve Campbell 4-3 oldu ve maç bitti. Maç sonrası çok sinirliydim.



Maç Sonrası Basın Toplantısı:

Muhabir: 2-0 öndeyken 2 penaltı verildi ve maç 2-2 oldu ne düşünüyorsunuz pozisyonlar penaltımıydı?
Ben: Ben pek penaltı gibi göremedim az sonra televizyonda izleyip görecez hep beraber.
Muhabir: Takımınız geride kalan 5 Haftada 3 Galibiyet 2 Mağlubiyet aldı bu mağlubiyetleri neye bağlıyorsunuz?
Ben: Tabikide penaltılara son 2 maçımızıda penaltılar yüzünden kaybettik.Ama eğer böle oynamayı sürdürürsek hedefimizden daha yükseklere çıkarız kanımca. Toplantı bitmiştir teşekkürler.

CARLING CUP RAKİBİM LUTON TOWN OLDU.