Quote Originally Posted by ixsan View Post
gecen seneki gs fb macinda galatasaraya gelen cezanin sebebi guvenlikle ve taraftar olaylariyla ilgiliydi ceza ne geldi 5 mac seyircisiz geldi dun geceki macta guvenlik ve taraftar di sorun ve fiili bir saldiri var mehmet yildiza bunun cezasinin daha agir olmasi lazim hani herkes oyunun sertliginden kiskirtmalardan bahsediyor bunlari hepimiz her macta goruyoruz o zaman her galatasaray macinda rakip taraftardan biri sahaya insin hasan sas i samarlasin her fenerbahce macinda biri sahaya insin luganoyu samarlasin her trabzon macinda biri sahaya insin ceyhunu samarlasin bunun onune gecemezsin sahada birbirine soven futbolcular mac sonunda birbirlerine sariliyor en basiti dun gece mactan sonra canli baglantilar yapilirken aymanla balili bir araya gelmeden once ersenle balilinin birbiriyle sakalasmasi bunlar ne sivasli ne trabzonlu adamlar bunlar profesyonel futbolcular sahada olan herseyi sahada birakmayi ogrenmis insanlar ama her sinirlenen her dolmusa gelen adam sahaya inip futbolcu samarlamaya baslarsa bunun onune kimse gecemez dunyadaki ornekleri ortada bu sekilde davranan takimlarin feyenoord partizan. feyenoord kucuk takimiydiki uefa da ceyrek final olmasi lazim tam hatirlamiyorum adamlari ceyrek finalden kupa disina birakti.

asil onemli konu trabzon halkina tamam gercekten zerre kadar suphem yok iyi insanlar olduklarindan vs vs ama sehiriniz bu kadar karalanirken lutfen daha dikkatli olun lutfen bi adim atacaginizda 3 kere dusunun cinayetler bombalamalar linc girisimleri hep bu ilimizdeki insanlarin disardan baska yerlerden kotu lanse edilmesini sagliyor bakin bizim basimizdan hala duydugumuzda basimizi one egen olaylar gecti insanlar dolmusa geldi baska etkenler oldu vs vs ama bi sekilde bu olaylar sivasimizin ustune kaldi biz yanlis yaptik yanlis davrandik siz oyle olmayin 2 gun sonra avrupada bir maciniz olsa yada ligden baska bir takim deseki kardesim benim bu stadda can guvenligim yok gelmek istemiyor dese bu olaylari onunuze koysalar rencide etmeseler hos mu olur. elbet o gece yasanan olaylarin cezasini federasyon tahkim kurulu yada baska kurullar bi sekilde verecektir trabzona yakisan buyuk takim oldugunu gostererek evet kardesim bazi kendini bilmez dengesizler bisiler yapti ve bunun cezasini tum trabzonspor camiasi olarak biz cekicez ki bundan sonra o stada gelen trabzonsporlular yanindaki arkadasindaki onundekinden sorumlusu olsun ki bir daha boyle kotu olaylarla trabzonsporumuz anilmasin bu arada buyuk trabzona ayman gibi bir futbolcu gercekten yakismiyor yaptigi hareketi soran muhabire ben bisi yapmadim balili kendini yere atti o zaten bunu hep yapiyor demesi piskin piskin hic yakismadi... insanlar bilmedikleri gormedikleri bi yer hakkinda bir kez kotu olaylar gordugu zaman bi kac dengesiz der ikinci kez gordugun durur dusunur ucuncu kez gordugunde demek ki burdaki insanlar boyle insanlar der... lutfen daha yapici olalim bazilari demis yok sivasta ne olacak onlarin 10 nine bizim ikibinimiz yeter gelisen dunyada holigan olmak cok kolay arkadaslar 3 tane hap biraz alkol biraz doldur sonra ver eline doner bicagini al sana holigan...
1) o mehmet yıldız mactan sonra benim üstüme gelen adamın elinde satır vardı diyo.. yalana bak sanki kameradan görmüyoruz sivasspor bu kadar aciz bir takım..
2) sen kendini ne sanıyosun ts taraftarı 80. dakikada sivası alkıslıyodu..
3) aymanın o faulleri her zaman yapıyor cezası neyse yer.. cezasıda sarı karttı bu olaydan sonra musa tribune davetiye cıkardı..
4) az önce stv de nuri albayrak cıktı ve maca sivassporun cıkmak istemedigini hakemin devam etmek istedigini söyledi
5) BASININ ADELETİ İSTANBUL BASINI
BJK stadında adam öldürülür 3-5 kendini bilmez yaptı derler.
FB maçında adam vurulur, sahaya bomba atıp kaleciyi sağır ederler 3-5 kendini bilmez yaptı derler
GS stadı savaş alanına çevirir resmen stadı yakar, koltukları söker küçük bir grup yaptı derler
TRABZONSPOR stadında 3-5 kişi sahaya girer hemen tel örgüler konulsun hatta elektirik verilsin, Trabzon zaten hep böyle, vahşi adamlar derler.

6) alayına gider