Quote Originally Posted by starfreedom View Post
O zaman bu mantığa göre hala Teddy Sheringam gibi oyunculara markaj yapılması gerekiyor.

Yazımı nasıl okudun bilmiyorum ama Serdar 06/07 sezonunda Beşiktaş'ın en istikrarlı ve en iyi orta saha oyuncusuydu. Artık maçları izliyor musun bilmiyoruma ama büyük ihtimalle izlemiyorsun. Ben Arda hakkında, ilk 4-5 hafta iyi oynadı direkt milli takıma çağırıldı dedim, kötü demedim. Mesajları biraz daha düzgün okumanı tavsiye edioyrum ayrıca.
Olaylari abartmakta üzerine yok vallahi senin.Hakan Sükür sanki gelmis 45 yasinda da,sahada bastonla oynuyor muamelesi yapiyorsun.Maclarimizi bir izle,Hakan nasil oynuyor bir gör,sonra gel burada Hakan kötü de.Asil sen maclari izlemiyorsun

Serdar kurtulus okadar iyi degildi,milli takim kalitesinde degildi.Onun yerine Aurelio,Topuz vardi.Tamam iyi futbolcuydu ama tam olarak hazir degildi.Bu sene ise tam mevkisini buldu ve cok iyi oynuyor.Maclari izliyorum,emin olabilirsin Sag bekte Hamit`i kesemez ama gecen seneki bölgesinde oynayabilir.

Arda`daki yetenek kimde var yahu Türkiye`de?Böyle yetenekli bir isim 1 mac oynasa da milli takimda oynatilir.Mevkisinde zaten kimse yok onun!Ondan dolayi Fatih Hoca onu cagiriyordu.Iyiki de cagirmis,muhtesem oynadi milli maclarda.Italyanlar hayran kaldi kendisine