Sayfa 6 / 16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Fatih Terim takıntılı bir adam.Ne kadar iyi hoca olsa bile bazı takıntıları var.Bu takıntıları hem kendisine hem Milli Takıma zarar veriyor.Ben daha yanlış bilmiyorsam Halil'in 90 dakika oynadığını görmedim.Euro 2008'e katılırsak ileri uçtaki en tehlikeli adamlarımızdan biri olacak.Ama Fatih Terim,Hakan Şükür takıntısı yüzünden bir türlü diğer forvetleri oynatmıyor.Bu da Milli Takımımıza zarar veriyor
    Sanmıyorum Milli takımın başında Fatih Terim olduğu sürece tüm forvetlerimiz kendini potansiyel yedek olarak görmeli zira Fatih Terim'in gözü Hakan Şükür'den başkasını görmüyor.Yani Halil'i orda bile oynatmaz.Zaten fatih Tekke 29-30 yaşında Ü.Karan 30-31 yaşında bu oyuncularımız yaşlandı Hakan'ın bırakmasını beklerken

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende Hakan'ın artık Milli takımda olmaması gerektiğini düşünenlerdenim.Nedeni ise diğer yetenekli forvetlerimizin iyi olduğu zamanlarda bile Hakan kötü bir form gösteriyor olsa bile forma şansı bulamıyor.

Ayrıca şu lafa katılmıyorum."Hakan'ı 2-3 kişi tutuyor." Ben son zamanlarda hiç böyle bir şey görmedim.Hakan'ın o muhteşem zamanında tutulmuş olabilir.Ayrıca Hakan Şükür'ün bir Dünya Kupası performansını hatırlıyorum ve Hakan'ın milli takımı bırakarak artık ondan daha genç forvetlerimizin şans bulması gerektiğine kanaat getiriyorum.Biz zaten hep Hakan Şükür olduğu zaman oynar mantığından kaybediyoruz.Fatih hoca biraz vizyonunu değiştirmeli.

Ayrıca Serdar Kurtuluş'unda ancak sakatlıklarda kadroya girmesinede bozuluyorum.Bence direkt forma giymeyi hak ediyor.

Nesil
    2003

Hakan Şükür'ü tartışırken bir düşünun. Bu takımda ağabeylik, kaptanlık yapacak kim var başka?

İbrahim Üzülmez var, takımının kaptanı iyi de bir kaptan ama uluslararası tecrübesi kısıtlı bir kaptan. Yabancı hakemlerde iletişim sorunu yaşayabilecek bir kaptan.

Rüştü var, her ne kadar lider özellikleri olan bir oyuncu olsa da bu rolü sadece zaman zaman üstlenmeyi tercih eden bir insan. Yine iletişim sorunu yaşayabilecek bir kaptan.

Başka tecrübeli oyuncu kim var takımda? Takımın geri kalanı en fazla 25-26 yaşlarında.

Ama bu üç oyuncu da en çok tartışılan oyuncular. Bunlar tartışılmasa, bütün eleştiri baskısı daha genç daha tecrübesiz oyuncuların omuzlarına yüklenecek. Bu baskıyı 24-26 yaşındaki nispeten genç oyuncu mu daha iyi kaldırır, yoksa 33-35 yaşlarındaki tecrübeli bir oyuncu mu kaldırır?

Hakan'ı ve diğer tecrübeli oyuncuları sadece sahada attığı gollerle değil, saha içinde liderliği ile, yaptığı ancak gözle görünmeyen yararları ile değerlendirmek lazım.

Hakan Şükür'ün futbolu gerilemiş, takıma skor olarak katkısı azalmış olabilir. Ancak baskı altında 25 yaşındaki bir oyuncunun dizleri titrerken, o oyuncuyu kendine getirecek, konsantre edecek lider(ler) olması gerekli sahada. Aksi takdirde baskıyı kaldırmakta zorlanan gençlerle, Ersun Yanal'ın takımlarındaki sonuçlar ortaya çıkar.

Bu yüzden bırakın Hakan Şükür tartışmasını. Ben de futbolunu yetersiz buluyorum ama diğer oyuncuları motive etmesi, liderlik yapmasına en ufak bir laf edemem. Her takımın da böyle bir oyuncuya ihtiyacı vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fenerbahçe'den 3 oyuncu, Galatasaray ve Beşiktaş'tan 5'er oyuncu var Fenerbahçe'nin yanlış politikası sonucu giderek azalıyor milli takımdaki futbolcu sayısı. Bir ara 7 tane oyuncusu varken bu sayı şimdi 3'e düştü.

Aurelio yerine Serdar girince

Beşiktaş ( 6 )
    Galatasaray ( 5 )
    Fenerbahçe ( 2 )

Bu duruma düşüyorlar.Beşiktaş'ı galiba ilk kez görüyorum en çok oyuncuyu milli takıma verirken.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

hakan sukur un milli takimi birakmasini tartismak bile yanlis belki ilk 11 oynamasi tartisilabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Aurelio yerine Serdar girince

Beşiktaş ( 6 )
    Galatasaray ( 5 )
    Fenerbahçe ( 2 )

Bu duruma düşüyorlar.Beşiktaş'ı galiba ilk kez görüyorum en çok oyuncuyu milli takıma verirken.
    Gerçekten çok şaşırtıcı bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hakan Şükür'ü tartışırken bir düşünun. Bu takımda ağabeylik, kaptanlık yapacak kim var başka?

İbrahim Üzülmez var, takımının kaptanı iyi de bir kaptan ama uluslararası tecrübesi kısıtlı bir kaptan. Yabancı hakemlerde iletişim sorunu yaşayabilecek bir kaptan.

Rüştü var, her ne kadar lider özellikleri olan bir oyuncu olsa da bu rolü sadece zaman zaman üstlenmeyi tercih eden bir insan. Yine iletişim sorunu yaşayabilecek bir kaptan.

Başka tecrübeli oyuncu kim var takımda? Takımın geri kalanı en fazla 25-26 yaşlarında.

Ama bu üç oyuncu da en çok tartışılan oyuncular. Bunlar tartışılmasa, bütün eleştiri baskısı daha genç daha tecrübesiz oyuncuların omuzlarına yüklenecek. Bu baskıyı 24-26 yaşındaki nispeten genç oyuncu mu daha iyi kaldırır, yoksa 33-35 yaşlarındaki tecrübeli bir oyuncu mu kaldırır?

Hakan'ı ve diğer tecrübeli oyuncuları sadece sahada attığı gollerle değil, saha içinde liderliği ile, yaptığı ancak gözle görünmeyen yararları ile değerlendirmek lazım.

Hakan Şükür'ün futbolu gerilemiş, takıma skor olarak katkısı azalmış olabilir. Ancak baskı altında 25 yaşındaki bir oyuncunun dizleri titrerken, o oyuncuyu kendine getirecek, konsantre edecek lider(ler) olması gerekli sahada. Aksi takdirde baskıyı kaldırmakta zorlanan gençlerle, Ersun Yanal'ın takımlarındaki sonuçlar ortaya çıkar.

Bu yüzden bırakın Hakan Şükür tartışmasını. Ben de futbolunu yetersiz buluyorum ama diğer oyuncuları motive etmesi, liderlik yapmasına en ufak bir laf edemem. Her takımın da böyle bir oyuncuya ihtiyacı vardır.
    Katılmıyorum yurtdışında oynayan oyuncularımızın bu baskıyı rahat kaldırabileceğini düşünüyorum onlar bir sezonda çok fazla üst düzey,gergin maç oynuyorlar Avrupa'da.Yıldıray,Emre,Nihat senelerdir Avrupa'da, kaptanın takımı gerektiğinde sakinleştirecek gerektiğinde ateşleyecek olması önemli bunun en güzel örneğini Tuncay'da gördük Fenerbahçe'de takımı ateşliyordu ama gerginlik olduğu zaman arkadaşlarını o bölgeden uzaklaştırıyordu vs.Artık genç oyuncularda tecrübe kazanıyor çünkü yapılan maç sayısı çok fazla.Tabikide sadece gençler olmayacaklar zaten Emre,Yıldıray,Tuncay,Hamit,Nihat,Fatih tam oynama çağındalar en verimli olmaları gereken seneler 25 ve üzeri yaştalar

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

futbolcuların siteleri var mı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by perpetua View Post

Kesinlikle katılıyorum zaman geçirme hakkı olan adamabvuranı mıkaptan ve ağabey yapacağız?

kimin yendigi cok onemli degil ama umarim sonraki maclar icin iyi olur

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Sonucta HazırLık Macı Her Sonuc CıkabıLır Ama Yınede Bız KazanaLım

HaLa hakan şükür qibi bi adamı tartısanLar var bı sey demıorum ben onLara

inşaLLah hakanda 45 yasına kdr bırakmaz oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oynasında Türkiye iyice düşsün Dünya sıralamasında.

Hakan'ıda atrtışan yok zaten büyük oyuncuy du.Ama artık yaşı gecti gol vurusu son derece kötü şut cekemiyor eskisi gibi kafa topu alamıyor yani yaşı geçti artık gençlerimizi yol vermeleri lazım artık böyle futbolcuların.

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    Sonucta HazırLık Macı Her Sonuc CıkabıLır Ama Yınede Bız KazanaLım

HaLa hakan şükür qibi bi adamı tartısanLar var bı sey demıorum ben onLara

inşaLLah hakanda 45 yasına kdr bırakmaz oynar
    Totti de büyük oyuncu ama Milli Takım da değildir büyük oyuncu dediğin böyle olur... Forvetin Teknik Direktörün kıyağıyla tekeline almış diğer oyuncuların oynamasına izin vermiyen bir H.Şükür olarak hatırlıcam şahsen ben tabi ben 30yaşına kadar geldimde belki bırakır H.Şükür de Milli Takımı.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

2008'den sonra Hakan ve Terim birakacak insAllah milli takimi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan bırakır da, Terim bırakmaz.. Çünkü başarılı olacağız..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hakan bırakır da, Terim bırakmaz.. Çünkü başarılı olacağız..
    Terim kendi agziyla söyledi bende onun yalancisiyim 2008'den sonra milli takimi birakacagim benimde hedeflerim var dedi.Kulüp takimi calistirmak istedigini söyledi, bazi takimlardan teklif geldigini fakat reddettigini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başarı olmama ihtimalini düşünüyor olabilir, başarı olursa görevine devam eder.. Israr ettiler, kıramadım muhabbetleri..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih hoca başarılı olur,o bizi mahçup etmez

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fatih hoca milli takımdan sonra Avrupa'yı düşünyor ama bu 2008 mi olur 2010 mu bilinmez 2008'de bir çeyrek final yarı final gelirse üst düzey bir takımdan teklif bekler anca o zaman gider.

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Fatih hoca milli takımdan sonra Avrupa'yı düşünyor ama bu 2008 mi olur 2010 mu bilinmez 2008'de bir çeyrek final yarı final gelirse üst düzey bir takımdan teklif bekler anca o zaman gider.
    2008 e bir gidelimde çeyrek finali düşünürüz sonra... Bosna yı bile yenemiyoz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Fatih hoca iyi.Takıntıları olsada vizyonu geniş bir hoca.Takımı iyi motive ediyor ve bence iyi bir taktisyen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

İddaa oynayacaklar İlk yarı 1 maç sonucu 0 oynasınlar. 14.00 gibi yüksek bir oran var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan - Hamit - İbrahim Toraman - Gökhan - İbrahim Üzülmez - Tuncay - Sabri - Tümer - Arda - Nihat - Gökhan

Bu 11 le cıkıcakmıs Terim.2 tane yanlıs tercih var bence.İbrahim Üzülemz yerine Volkan ve Sanri yerine Mehmet Topuz olsaydı süper bir kadro olurdu.

Yıldıray Bastürk uzun zamandır yok 11'de sakatmı, eskiden hep oynardı...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ofansif bir kadro ile çıkacak Fatih Hoca maça.Büyük ihtimalle Sabri ile Tümer ortanın ortasında Tuncay sağda Arda solda oynayacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu nasıl kadro yahu!Dmc yok.Serdar Kurtluş olmalıydı.Tümer veya Sabri'nin yerine.

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ofansif bir kadro ile çıkacak Fatih Hoca maça.Büyük ihtimalle Sabri ile Tümer ortanın ortasında Tuncay sağda Arda solda oynayacak...
    Tümer i anladıkta Sabri nin ne işi var ortada sırf GS li diye nerdeyse oynasın diye kaleye koycak... S.Kurtuluş gibi bir oyuncu varken oynat bu adamı birazda Milli Takımda oynasın iyice güveni artsın... Yookk ama illa Sabri oynayacak... Hadi bakalım MC de Sabri...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Tümer i anladıkta Sabri nin ne işi var ortada sırf GS li diye nerdeyse oynasın diye kaleye koycak... S.Kurtuluş gibi bir oyuncu varken oynat bu adamı birazda Milli Takımda oynasın iyice güveni artsın... Yookk ama illa Sabri oynayacak... Hadi bakalım MC de Sabri...
    Bir ihtimal Hamit orta sahaya Tümer'in yanına Sabri'de sağ beke geçebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nedir bu Sabri aşkı bir türlü anlamıyorum.Ya adam hadi şu aralar muhteşem bir formu olsa yine anlayacağımda aksine son Bursa maçındada kötü oynadı.Serdar'ı oynat işte.Neyse yine bir bildiği vardır Fatih hocanın diyelim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fatih hocanın nerde görüLmüş böyLe kadro süreceği.Kafasına bişeyLer düşüp adam gibi kadro Yunanistan maçında sürdü onda da dağıttık zaten.Bi daha da bişey düşmedi kafasına.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Yahu Sabri'den bıktık artık, adam orta açamıyor, uzaktan şut atamıyor, defansif özelliği berbat ama sürekli o oynuyor. Yahu yazık valla şu Mehmet Topuz'a, adam 40 metreden gol atıyor, üç kişiyi geçip gol atıyor, sağ kanatta rakip tanımıyor ama adam bir türlü oynayamıyor. Ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak yahu!

Ön libero da yok, Serdar olmalıydı.

Rüştü neden oynamıyor? Rüştü sevdasından vazgeçti sanırım.

Sayfa 6 / 16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri