İbrahim Toraman ve Gökhan Zan ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum ,Bir defansın önünde ön libero olmaz ise o defans hiç birşey yapamaz.Örnek dünkü maç.Ön libero olmadıgı için Gökhan ve İbrahim öne çıkmak zorunda kaldı mecburen Romanya'da uyanık başladılar uzun toplar atmaya Mutu çok hızlı ve kaliteli futbolcu kaç kere Uzun toptan pozisyona girdi ama değerlendiremedi.Benim anlamadıgım Emre sakatlandı ve oyundan çıktı neden Nihat Kahveci tercihin ? Yedekte bekleyen Hüseyin ve Serdar gibi oyuncun elinde mevcutken.Fatih Terim bu maç hatalıydı.

Futbol takım oyunu ile oynanır potansiyel yeteneği yüksek olan futbolcu sizi sırtlayabilir hiç ummadıgınız anda gol atıp takıma Galibiyeti getirebilir Bkz: 2002 Dünya kupası Senegal maçı İlhan Mansız takımı sırtladı.İbrahim Toraman ve Gökhan Zan'ın yapacağı hiç birşey yok.Oraya Servet'i , Yasin'i , Can'ı koysan aynı tas aynı hamam ön libero olmadıktan sonra

Grup maçlarında böyle olacağını sanmıyorum Fatih Terim bu maçtan ders çıkarmıştır umarım bu maçın telafisi var ama grup maçlarının telafisi yok bir anlık hata ve yanlışlar bizi Euro 2008'den edebilir.